Bahçe de beslediğim 2 yavru kedinin çenesinde akne oluştu ne ile temizleyebilirim nasıl iyileşir

Bahçe de beslediğim 2 yavru kedinin çenesinde akne oluştu ne ile temizleyebilirim nasıl iyileşir
Benim kedimde de oluyor zaman zaman, biraz canı yanıyor ama kolonya ile pamuğu ıslatıyorum, pamukla siliyorum. Üç akşam tekrarlıyorum. Temizleniyor 6 ay sonra tekrar çıkıyor.
Görüşlerde etkili yöntem tarif eden oldu mu?
İnternette bunun için krem ornekleri var onlardan eczaneden alıp kullanabilirsiniz
Bendede var 8 kedi pek böyle bişi denk gelmedi genelde crystalin sprey var cild temizleyici bişi olduğunda ondan kullanıp temizliyorum kısa sürede geçiyor genelde
Kedinin bağışıklıgini yükseltmek içinde imuneks şurup var şırınga yardımıyla ondan iciriyorum yetiyor veterinere sürekli para vermek hoşuma gitmiyor haddinden fazla aliyolar
🙏 teşekkürler
Bence krem isimleri var acne için eczaneden alıp kullanın 3 günde geçirir yazıyor
Böyle iyileri görmek ne güzel ❤
Rica ederim kuzum bir insanda merhamet varsa ondan zarar gelmez asla ben buna inanırım ki hayvanlara merhameti olanın insanlara da merhameti hürmeti vardır ❤
Vallahi birebir içimi okudun kız 😚❤
Musmutlu bi pazar günü olsun bu arada 😚😘
Teşekkür ederim , sitede düzgün soru soran ya da yorum yapanı pek görmedim , siz isterseniz arkadaş olmak isterim ablacığım?
Nasıl istersen abla ama merhametine hayranlık duyduğum için içim ısınmıştı o yüzden demiştim sorun yok ama hep dua ederim rabbim böyle merhametli insanlarla karşılaştırsın beni diyerek
Cevap
12Cevap
veterinere gitmesi lazım.
Bir çözüm bulamazsam veterine danışacağım götürme imkanım yok şu an
Sevindim böyle bişey yaptığın için bence veterinere götürsen iyi olur
Öylemi çok şükür iyiler değilmi şimdi
Benim de manevi beslenmeye ihtiyacım var ama bu çok zor abla 😥
her şey gözümde büyüyor abla ve iyice korkak biri oldum 😭
Genelde abdestli dolaşırım abla dinim konusunda iyiyim aslında ama çok zor şeylerle imtihan oluyorum yoruldum artık 😔
Amin ablacım 😭 boşanma konusunda kesin karar veremiyorum abla hep etrafımda günah diyenler vazgeçiriyo ama bu gemi de böyle yürümüyor işte 😭 erken evlenmenin cezasını çekiyorum 😭😭😭
Amin ablacım , bu arada beni de derken senin neyin var? Sen beni dinledin anlatmak istersen dinlerim abla 😥
Mahremiyete saygı duyarım abla ama dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin belli ki sen de evliliğinle sınanıyorsun birbirimizi en iyi biz anlarız 23 yaşında bir kardeşin olarak saygım sonsuz abla
Veteriner harici farklı hir şey kullanma daha kötü olabilir yaa
İkiside aynı şey zaten canım ücretlerde öyle yükseks değil
Yanlış anlamıcanı bilsem kedi için yardım etmek isterdim benimde var kedilerim
Amin cümlemize inşalah evet emek istyor ama çok tatlılar o kadar emeğin karşılığını 2 sevdirmeye alıyor keratalr 🥰☺️
Veterinere götür ilaç verir
İlgimi çeken birisin uzun zamandır. Sohbet etme imkanımız var mı biraz?
Na mümkün ya sohbet canlısı biri değilim
Ya sabahlara dek sohbet değil. Müsait oldukça. Öyle gereksiz boş biri değilim. Birkaç hafta geçmeden biraz daha fazla zaman ayıramaz mısın diye triplenirsin bak 😛
Ben mi zaman ayır diye tripleneceğim ya 😂
Daha önceki tüm arkadaşlarım öyleydi 😛
Hatta bi keresinde noldu biliyor musun? Bak yalan söylüyorsam Allah belami versin. Bi teyzenin yorumlarını çok beğenmiştim. 50 vardı yaşı. Neyse sohbet muhabbet dedim hayır dedi. Ben evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınım. Elin zıpırıyla konuşamam. Ya şöyle böyle derken ikna ettim. Sohbet muhabbet derken o sıra iş güç yogunlasinca biraz ilgiyi azalttim sohbete. Gün boyu trip falan atiyordu 🤣
Bundan banane ki ya ben zaten sosyal bir insanım normal de muhabbetim olan insanlar var nasılsa
Ya maksat sohbet muhabbet diye anlattık da peki. İyi günler
Size de hayırlı günler anlayışınız için teşekkür ederim
Normalde pes etmem de ters yaptığın için böyle oldu. Gönül kırmayan kişilere harcamak gerekir vakti. Rica ederim
Aynen öyle kıymet bilene harcamak lazım geçen zamanın telafisi yok 👋🏼
Bactroban diye bir krem var. Bu gibi durumlar dicin nokta atışıdir.
Galiba doğum tatlılığı bi anı gibi görünüyor veterinere göstermek lazım özel temizleyici bi ürün ile alınacağını düşünüyorum
tahmin ediyorum mutlu olduğunu evin neşesi onlar 🥰
neşeniz daim olsun🙃
İnşALLAH
ben baska sorudan geldim ekledim seni
Beni de besler misin :))
maalesef o kadar bütçem yok bu beşizlere yetişemiyorum bir de anneleri var 6 tane kedi günde yarım kilo mama yiyorlar ee kış geldi onlara yuva yapmam lazım bu çene aknesini tedavi etmem lazım çok çalışmam gerek çookk
Ne kadar iyisin ya. Mesajın kapalı yorum yaptım heuh
Sağ olun yorum için teşekkürler
Geri dönüş lütfen yap
Sohbet muhabbet manevi değer icin
Hı sen kimseyi takip etmiyorsun
Kedilerin nasıl oldu
3 ay önce sormuşsun tabi bende sorayim dedim sen nasılsın iyi misin
Bu sitede seninle iletişim kurmak çok mu imkansız
Tabi bu kişiden kişiye değişen bir şey ufak bir rica etsem bunun etkisi olmaz mı?
Ahahahaha allahım abartmaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?