Evcil Hayvanlar Sizi görünce çekirdek kabuğu görmüş karınca 🐜 gibi çok seviniyorum neden acaba? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Herkese kocaman günaydın 🌸 Güncellemeler1 yıl ,,, Sizi görünce çekirdek kabuğu görmüş karınca 🐜 gibi çok seviniyorum neden acaba? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bence sevdiğin için olabilir.. site halkı da seni seviyor :) 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Bende sizi cokkkkk seviyorum ❤️🥰 u Barış_LonelyForever 1 yıl 🙏🌺
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 316 cevap paylaştı. Günaydın, afiyet olsun bea..Az kayda dedikodu yapalım.. 😂😂 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Günaydın çiçeğim 🌺 benle dedikodu yapamazsin ki canım çünkü siteden bir haber dolaşıyorum kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyorum kendi halimde takılıyorum oyuzden benimle dedikodu sarmaz ama kahve yapıp iki muhabbetin belini kırabiliriz 😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Hadi bakalım..Kahve bahane sohbet şahane.. 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İçelim güzelleşelim 😂😂☕☕☕ Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Şu kabuklar yollarda masa altlarında ne çirkin duruyor.Ganimet olarak görüyorsundur. 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Iyiaksamlar canisi😂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İyi aksamlar canım 🥰🥰 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben de seni seviyorum ablam ❤️ 1 2 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim birtanem bende seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏🥰❤️🌺 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Ya yerim seni 🥰 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Açıktın mı bizimi yicen😂😂😂 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Sizi yiycemmmm 😂😂😍❤️ Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ya bende senii 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Haha dimi ama 😂 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 316 cevap paylaştı. Günaydın bizde seni seviyoruz 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Bende sizi seviyorum ❤️ sana da kocaman günaydın sağlıklı huzurlu mutlu bir gün geçirmen dileğiyle 🙏 Yorumla Gof34 1 yıl Bilmukabele Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl 🙏🥰🌺❤️❤️😍 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 398 cevap paylaştı. Bilmem ki abla 😂 Günaydın ☀️ 1 4 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Demekki sizi çok seviyorum görünce de mutlu oluyorum 🥰😍🥰 sanada kocaman günaydın sağlıklı huzurlu mutlu bir gün geçirmen dileğiyle 🙏 Yorumla Semih6934 1 yıl Kalp kalbe karşı be abla teşekkür ederim sana da hayırlı ve mutlu günler 🥰❤️🙏 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Yorumla Semih6934 1 yıl Cansın ablam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Hayırlı cumalar efenim bilmukabele :) 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Salı yi cumaya ne ara bağladın 😂bizim burada salı daha 😂 günaydınlar efenim 😊🌷 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Karıncayı telefonun üstünde sandım bir an😂 1 5 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Yok artık daha neler 😂 Yorumla Maturemale 1 yıl 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Benide güldürdün hee 🤣 Yorumla Maturemale 1 yıl Sen hep gül gülmenin en yakıştığı kadın Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 hep birlikte inşallah 🙏🥰 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Umarim ici dolu cekirdeklere denk gelirsin hayatin boyunca🙏🙏🙏 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% 1 yıl Ben de seni görünce keban barajı nın dev türbinleri gibi enerji doluyorum 😂😂 0 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Halbuki ben Ağustos böceği gibi yatıyorum ama neden ben de merak ettim 😂 0 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Günaydınlar djsjs 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Günaydın papatyam 🌺💮🌸🏵️ Yorumla
Wolverineyolverin3 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 yıl Oralla ilgili soruna detaylıca cevap vermek isterim :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl acaba neden 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Sen söyle bakalım nedenini Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. O nasi benzetme hey allam 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 320 cevap paylaştı. Yalandan kim ölmüş 😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence sevdiğin için olabilir.. site halkı da seni seviyor :)
Bende sizi cokkkkk seviyorum ❤️🥰
🙏🌺
Günaydın, afiyet olsun bea..
Az kayda dedikodu yapalım.. 😂😂
Günaydın çiçeğim 🌺 benle dedikodu yapamazsin ki canım çünkü siteden bir haber dolaşıyorum kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyorum kendi halimde takılıyorum oyuzden benimle dedikodu sarmaz ama kahve yapıp iki muhabbetin belini kırabiliriz 😂
Hadi bakalım..
Kahve bahane sohbet şahane.. 😂😂
İçelim güzelleşelim 😂😂☕☕☕
😂😂
Şu kabuklar yollarda masa altlarında ne çirkin duruyor.
Ganimet olarak görüyorsundur.
Iyiaksamlar canisi😂
İyi aksamlar canım 🥰🥰
Ben de seni seviyorum ablam ❤️
Teşekkür ederim birtanem bende seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏🥰❤️🌺
Ya yerim seni 🥰
Açıktın mı bizimi yicen😂😂😂
Sizi yiycemmmm 😂😂😍❤️
Ya bende senii
Haha dimi ama 😂
Günaydın bizde seni seviyoruz
Bende sizi seviyorum ❤️ sana da kocaman günaydın sağlıklı huzurlu mutlu bir gün geçirmen dileğiyle 🙏
Bilmukabele
🙏🥰🌺❤️❤️😍
Bilmem ki abla 😂 Günaydın ☀️
Demekki sizi çok seviyorum görünce de mutlu oluyorum 🥰😍🥰 sanada kocaman günaydın sağlıklı huzurlu mutlu bir gün geçirmen dileğiyle 🙏
Kalp kalbe karşı be abla teşekkür ederim sana da hayırlı ve mutlu günler 🥰❤️🙏
Elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Cansın ablam 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hayırlı cumalar efenim bilmukabele :)
Salı yi cumaya ne ara bağladın 😂bizim burada salı daha 😂 günaydınlar efenim 😊🌷
Karıncayı telefonun üstünde sandım bir an😂
Yok artık daha neler 😂
😂😂
Benide güldürdün hee 🤣
Sen hep gül gülmenin en yakıştığı kadın
Teşekkür ederim 🙏 hep birlikte inşallah 🙏🥰
Umarim ici dolu cekirdeklere denk gelirsin hayatin boyunca🙏🙏🙏
Ben de seni görünce keban barajı nın dev türbinleri gibi enerji doluyorum 😂😂
Halbuki ben Ağustos böceği gibi yatıyorum ama neden ben de merak ettim 😂
Günaydınlar djsjs
Günaydın papatyam 🌺💮🌸🏵️
Oralla ilgili soruna detaylıca cevap vermek isterim :)
acaba neden
Sen söyle bakalım nedenini
Günaydın 🥰💕🩷💃🏻🩵🩵
Günaydın güzel insan.
O nasi benzetme hey allam
Yalandan kim ölmüş 😁
Günaydın hayırlı işler 🤣
acaba neden
O nasıl bir benzetme
Günaydın 🌹🌹
Seviyorsun demekki