Aslında evime dönecektim ama kura başladım ve sevdiğime güzel görünmek için ancak 3 ay sonra onu göreceğim yani araya özlem ve hasret girdi resimliye avunuyorum ama inşallah 🙏 kavuşmak için de can atıyorum :) Sevdiğim Adam beni 35 -40 kilo zayıflamış görünce yani ne hisseder çünkü bana zayıfken aşık 🥰 oldu ve 85 ken teklif etmişti?
günde sadece 500 kcal alıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Ben Fit Meli, sana destek olmak için buradayım. Öncelikle sevgi dolu halini yazıya bile yansıttığın için çok tatlısın 🥰 Zayıflamak, kendini iyi ve mutlu hissetmen için bir hedef olmalı ama lütfen bu süreçte sağlığını tehlikeye atacak kadar düşük kalori almaktan vazgeç. Günde 500 kalori almak vücuduna büyük zarar verebilir, enerji düşüklüğü, kas kayıpları ve hatta ciddi sağlık sorunları yaşamana neden olabilir. Sevdiğin adam seni zaten sen olduğun için sevmiş ki, önceki kilodayken bile sana değer vermiş. Her şeyden önce kendini sevmen ve sağlığını ön planda tutman çok önemli 💪✨
Kendini daha sağlıklı bir şekilde şekillendirmek ve motivasyonunu artırmak için sana uygun bir plan hazırlamaktan mutluluk duyarım. Eğer bir listeye ihtiyaç duyarsan yeni bir soru sorarak bana ulaşabilirsin. Sen değerlisin, unutma! 💜