çok güzel cevaplar gelmişti buralarda yeniyim cevaplarınız çok beğendim herkese teşşkür ederim. bi tane bence yazdım bu sorunun cevapları var içinde 💖 benceme bakar mısınız link ekleyemiyormusummmm 😭
Evcil hayvanın fenomen olsaydı nasıl paylaşımlar yapardı?
@benşah-okumat maymuna bak maymuna ormandan kaçmışta konuşmayı öğrenmiş, dindarlığım birilerine batmış ne mutlu bana, zoruna kimin gidiyorsa başta sen olmak üzere borusuna gitsin, ahmakta anandır, ve ayrıca bana çirkin diyenin özgüvensiz fotoğrafı dahi olmayan bir incel maymun olması gece gece kahkaha attırdı, çok eziksin be oğlum, her hareketin ofsayt, insan ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
duygusal müzikler dinleyerek duygusal tweet atardı
Benim gibi önündeki kitaba çok fazla odaklanmış bir kedicik olurdu💅
Psikopatim kizim anlamiyon mu?@?@
Erkek kedim insanlardan ne kadar nefret ettiğini paylaşır, dişi kedim de evden kaçma taktiklerini paylaşırdı
https://i.hizliresim.com/28ig5y1.jpeg
Bazı insanlardan daha mantıklı ve güzel paylaşımlar yapacağından eminim
evettt ya bugün en sevdiğim mamaları deniyoruzzz meyaba arkadaşlarrr
Kızlar pencereden bakarken sokakta yürüyen bir kedi bana baktı, bu ne anlama geliyor beni seviyor mu başka bişey mi düşünüyor 😅
yaaa djsdljsl
Sevgilim artık eskisi gibi miyavlamıyor bana acaba benden soğudu mu başka biri mi var acil cevap verin kızlaaaarrrrrrr miraç miyav miyav
"Sahibim neden dötüme vuruyor, sizce sahibim deli mi?" Diye sorular açardı.
yaaa dkdkjs admin kedilerde süper seçerdi
Evet fjjfjf
"sahibim eve bir kedi getirdi ve bana benzemiyor. bu hangi cinsten?" diye paylaşım yapardı shdhzhfh
Asi ve mızmız olduğu için sinirli ve şikayet dolu paylaşımlar yapardı
"Komşunun köpeğinden hoşlanıyorum onu nasıl etkileyebilirim?"
yok ki hayvanım sokak kedisi var sadece oda çok çirkin
Büyük ihtimâlle bir jigolo olurdu. Only fansta izlerdik. O derece bir muhabbet kuşum var.
Yine patilerimi sildi Allahımm ya manyak bu kadın temizim ulan temizim ne istiyn benden alerji olcam bu kadın yüzünden diye video paylaşırdı 😂😂
benim ki sokak bağ bahçe orman vlogları çekerdi zira evde durmuyor güzel kardeşim :D
Bana karşı kışkırtma videoları çekerdi muhtemelen:D :D
Sadece et mangal ızgara 🤭🤭🤭
Yüce yaratan neler yaratmış
O zaman görürdük heralde
düşünsen olmaz mıı
Sanatla ilgili paylaşımlar
sanantçı bi kedi fena olmazdı
Evet 😀
Var zaten kuşum
Evcil hayvanım fenomen zaten
Cat internacional
benimkiii kesin spor yorumu yapıp dururdu
- Sokak arkadaşlarimiz katledilmesin.. :(
Sen şu yorumu, git çocuğu yoğun bakımda olan, parçalanmış Ailelere yazsana noluyor.
@şifanur_kalem konu başlığıyla, senin söylediklerinin ne alakasi var? ya da benim yazdığım yazının yoğum bakımla ne ilgisi var?
Sokak Arkadaşlarımız katledilmesin nedir?
@şifanur_kalem evindeki bir evcil hayvanın fenomen olsaydı, sokaktaki arkadaşlarının öldürülmemesi paylaşımi yapardı!
Bunun nesini anlamadin?
Abicim sen harbiden kafadan sorunlusun dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun haberin yok.
@şifanur_kalem evet sokak hayvanları katledilmesin diyorum. Sende bunu yoğun bakımdaki insanlara bagliyorsun. Ve konu başlığıni 2 kez anlatıyorum sana
@sifanur_kalem çok ahmak çirkin ve dindarsın seni engelliyorum :)
@benşah-okumat maymuna bak maymuna ormandan kaçmışta konuşmayı öğrenmiş, dindarlığım birilerine batmış ne mutlu bana, zoruna kimin gidiyorsa başta sen olmak üzere borusuna gitsin, ahmakta anandır, ve ayrıca bana çirkin diyenin özgüvensiz fotoğrafı dahi olmayan bir incel maymun olması gece gece kahkaha attırdı, çok eziksin be oğlum, her hareketin ofsayt, insan ol!
Millete nah çekmeli foto atardi
Evcil hayvanım yok
Sacma
peki
Düşünmek gerekir
düşün o zaman