Çok tatlılar gerçekten izlerken deliriyorum 😄 ama doğasında vahşilik olan bu hayvanların nasıl bu kadar sakin olabildiğini veya nasıl bu kadar oyunlar oynatılabildiğini merak ediyorum ilgilenenler var mı acaba

Çok tatlılar gerçekten izlerken deliriyorum 😄 ama doğasında vahşilik olan bu hayvanların nasıl bu kadar sakin olabildiğini veya nasıl bu kadar oyunlar oynatılabildiğini merak ediyorum ilgilenenler var mı acaba

Bunların videoları var tabi ki de her hayvan vahşi gelmez dünya ya tıpkı her insanın kötü gelmediği gibi bu yüzden de doğarken insanlar tarafından eğitiliyor ve seviliyorlar bu yüzden kaplan gibi hayvanlar bile uysal olabilir yeterli komutu vermek lazım. :) yani bunun için de yıllarca eğitim alıyor uzmanlar. mesela yunuslar zaten çok zekidir kolay öğrenir
Ya ama nasıl öğreniyorlar onu merak ediyorum.. şiddet var mı bu ilte
Cevap
3Cevap
Valla böyle hayvanlar ya aç bırakılıyor ya da şiddete maruz kalıyor..
Ya gerçekten böyleyse önüne geçilmesi gerekmiyo mu
Kedim var sevgi vwrince hissedip uysallaşıyor hayvanlar enerjimizi en iyi hisseden yapıya sahipler bunuda unutmayalım
Ya kediler değil benim kastım.. kediler zaten uysal hayvanlar
Her hayvan için geçerli bu kuzu
Umarım ama bunun ticaretini yapan insanlar ne kadar sevgi gösterebilirler ki
Onlar başka konular
Ödül karşılığında verdikleri komutları uygulayıp onlar buna alışana kadar tekrar tekrar deniyorlar
Kesin bilgi mii
Hayvanlar bu şekilde eğitilir başka yöntemleri de olabilir ama yöntemlerden biri de bu
Peki teşekkürler 🌸
Rica ederim
Şiddetle yapılan bir durum bildiğim kadarıyla
Oooy oy biz sevicez diye gülerken ağlıyo mu o hayvanlar..
yunus balıkları çok sevimli ya 🥰
yaaa yerim 😍
O kadaaaar çok bakmışım ki bir sürü bundan görüyorum 😄
Bizim gördüklerimiz çok huzur verici onlar da çok tatlı ve mutular ama peki ya bu hale gelmeden önceki zamanları nasıl..
bilmiyorum ki 🤷🏻♀️🙄
Net bilgim yok ama ac birakip siddet uygulayarak herhalde
Eziyet ederek maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?