Kedinize "üzgünüm hiç paramız yok bu ay hiç yaş mama alamayacağınız" deseniz, size nasıl tepki verir?
Dünyanın en iyi akımı var şu sıralar tiktokta ölcem dkdksld pic.twitter.com/l2fYpc1zxX
— ilo (@neith0_0) August 22, 2024
Kedinize "üzgünüm hiç paramız yok bu ay hiç yaş mama alamayacağınız" deseniz, size nasıl tepki verir?
Dünyanın en iyi akımı var şu sıralar tiktokta ölcem dkdksld pic.twitter.com/l2fYpc1zxX
— ilo (@neith0_0) August 22, 2024
O çaresizliği depremde yaşadım 12 den fazla kedim var ve hiç bir şeye ulaşmak mümkün değildi yollar kapalıydı yardım araçları bile zor gelirken kargolar hiç gelmiyordu. Mamayı bırak can pazarı yiyecek şey zor alıyor buluyorduk.
Çok ağladım onlara sarılıp gözlerime bakıp miyavlamaları o çaresizlik her anlamda çaresizlik zordu. Çokta üzenler oldu beni burada sosyal medyada her acıyı yaşarken, kedilerimi sokağa atmamı isteyen mesajlar çok aldım 🥺
Oysa Onların yüzü suyu hürmetine belkide evimiz yıkılmadı hasarlı oldu bir çok seveni eşi dostu kaybettik Allah bir daha yaşatmasın inşallah.
Benim kedim yok ama muhabbet kuşum var, muhtemelen git dilen falan derdi hahxjdkwkqloslslq onunla ilgilenmediğim zaman ilgimi çekmek için kendini kafesin demirinden aşağıya bırakıp int. h. r edecek kadar narşist çünkü :)
"Sıkıntı yok diğer kedilerinkini yerim" derdi muhtemelen. Çünkü hamileyken etrafta ne kadar kedi varsa hepsini dövüp mamalarıni yemişti. Müncübe'ye koymaz yani böyle şeyler kaç kere gözümün önünde fare öldürmüşlüğü var. Direkt öldürmez de bağırta bağırta öldürür
Cevap
45Cevap
Benim hayvanım olsaydı ona her zaman mama alırdım tabi ki de..
Muhtemlen gece uyurken üstüme atlar uyutmaz sonra evde nekadar kirilack kap kaşık varsa hepsini kırar 😂😂 sonra girev yapar şu bile içmez baktı olmuyo hasta numarasi yapar 😂😂kedi oda tutmasa balkondan asabakip intahar edeckmis gibi gosteriri kendi 😂😂
mama almasak bile bizimle beraber yemek yiyo biz ona mama versek bile geliyor koftemize konuyor 😀
Böyle
Sokaktaki kedileri besleme o zaman bana mama alabilirsin derdi kesin eşek sıpası 😅
Kuruya tamah etmeyenin yaşla haşır neşirliği uzun sürmez, ne kuruları yaşlandırdık vesselam...
Benim kediler mama olsa bile eve giren sinekleri de avlar yerler. Çok aç kalmazlar çünkü bazen yoğurt yumurta veya haşlanmış sade et ciğer veriyoruz.
O sırada bizim kedi
3 adet kedim var. Eve ne zaman poşetle girsem poşede bakarlar mama var mı yok mu diye. Olmadığını gördükleri zaman trip atar gider yatarlar.
"Bu ay yaş mama alamayacağınız"
Peki kim alamayacağınız?
Alamayacağınız tama olarak ne demektir?
Trip yapar umursamaz beni 😂 Bir kedimde trip yemediğim kaldı.
yaz sezonu eve köye uğradığı yok serserinin her zaman bi yağlı kapısı olur onun.
Paran yoksa neden hayvan besliyorsun? Diye sorarlar...
Beni kedim seslenmez, garip. Bilmez öyle hırçınlık yapmayı 😔
"neden kesintileri hep benim öğünümden yapıyoruz" derdi benim akıllı kedim
Gitsin çöplüğü karistirsin dışarda birsuru millet ac
Kedim yok. Gelecekte bir Köpek besleyebilirim. 🙂👍
Üç tane kedim var, kedilerimden biri kesin olarak diğer ikisinden birini satmamı isterdi.
Pis fakir seni bana bakamayacaksan niye sahipleniyorsun beni derdi
Kedim yok, olsaydı "aç şu kapıyı 1 ay başka keriz bulim, 1 ay sonra gelirim" derdi galiba.
Kuruyu sade verince de bakıyorum tabak dolu. Onu da yemeyince israf oluyor kaliyor tabakta mecbur karıştırıyoruz. Yakında dovucem hepsini
Kedi aç kalırsa sahibini yiyebilir. Ama köpekler ( finolar hariç) farklıdır. Onlarda koruma içgüdüsü yüksek.
Aynısını biri bana yapsa vs
Tepki verip cevap veremez çünkü kediler konuşmazlar
Direkt bizden kacıp uyuyo gelmiyo saatlerce
(Trip atan kedi bakmak cok zor)
mama yiyemeyeceksem niye sahiplendin der 😂
Mama yemiyor sokaktan aldım yemek artığı ve bahçede bulduklarını yiyor
Senin helvanı neyli olsun diye sana bırakarak üstün bir asil lik gösterir
kapının önündekiler vermeyince terketti. 🤣eskiden hazır olda bekliyorlardı.
Yeni akım başlamış 😂
Çare belli der
Hiç öyle bir sorunum olmadı
kedi köpek sokmam evime
ne demek yaş mama yok derdi
ogluşunu sat der benim Bayhan
Bakamayacaksan ne diye sahiplendin der:d
Sulti sakatı dilendir diyebilir🥺🤧
Yaş mama kedilere zararlı kuru mama verin diyorlar
Bizim kedi zaten mama yemiyor
Kedi yi daha iyi bakıcak kişilere veririm !
Sarı kediler hep böyle ya
Yaş mama sevmem ki der
Seni evden kovar. Dilendirir
Tırmalar
benim birikmişim var der
Elinin körünü der soruya bak
Yaş mama yoksa rakıda mı yok der
Kedim yok.
Miyav der
Kedim yok
Çıldırır
Anlamazki tepki versin
Kedim yok
Benim gariban sorun değil annecim der...
Beni yer
Kedim yokkii
Myav der heralde. Emin değilim
calis para kazan der hahzhajdnamd
Anlamamki
Aynı gece uykumda boğar beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?