Yaş mama, kuru mama ve süt olacak şekilde karışık beslenme kediye zarar verir mi?

Arkadaşlar 3 tane kedim var bir tanesi cins 2,5 yaşında onun beslenmesinde sorun yok her şeyi yer. Diğeri 2,5 yaşında olanın yavrusu daha 2 aylık o da yavru kuru maması ve yaş mama suyu ile besleniyor. Asıl önemli olan sokakta bulduğumuz 2 aylık yavru tekir, bu kedi henüz sütten kesilmemiş anne mexmesi istiyor fakat annesi ortalarda yok yeme içmeden kesilmiş zayıf bir şey. Çoğu kişi evine almış ama annesini istiyor ben bakamam yemek yemiyor diye geri bırakmış. Ben kediyi aldım sevdiğim zaman annesi sanıp beni emiyor mırıldanıyor, yaş mamayı zar zor suyundan yiyor, kuru mama da belki 3-5 tane yiyor. Az önce süt ve su karıştırıp vermek zorunda kaldım çünkü anne sütü istiyor. Hepsini karışık olarak tüketmesi yavru kediye zarar verir mi veya genel olarak kedilerin beslenmesi yerinde mi? ( biliyorum çok uzun oldu fakat en kısa yoldan böyle anlatabilirdim)

Yaş mama, kuru mama ve süt olacak şekilde karışık beslenme kediye zarar verir mi?