Kedim bugün doğum yaptı ama yavruları ile sadece ilk saat az ilgilendi. Şimdi sadece benim yanımda yatmak istiyor yavrularına kıhlıyor pati atıyor. Lütfen yardımcı olun. (ilk defa kedi sahiplendim ve doğum yapıyor o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Panik olacak bir şey yok, kedilerde genellikle böyle olabiliyor. Öğürebilir pati vurabilir bir zaman sonra alışıyor
Reis bişey sorcam sana
@selamverenordek Sor başkan
Sen 10 kardeşmisin harbi
@selamverenordek Evet
LAJWLSSBWLSNWLSJSOENSK on numara ortam olur dusunuyomda
@selamverenordek Ortalık sıra gecesi gibi aw sorma
Nerelisin peki
@selamverenordek Aslen mardin de doğma büyüme İzmir
Ahahahaa reis hayatın ne garip la
@selamverenordek FDSKJHDFSKHDS
Bazen öyle olabiliyormuş
Ne yapıcam şimdi 😔
Sonuç ne kanka
Babası nerde acaba ne iş yapıyor tam olarak?
Hönkürdüm aw SDFLKJDFSLKJFDSLKJFDSSD
Reis yaşın 30 olmuş azcık kibar konuş honkurdum ne aq PUAHSSLSNWLSJSLNWLWJDLAJSLW
Knk yaşla ne alakası var bu yaştakiler hönkürmüyor mu aw SDKLJSDFLJSDFLKDJSF
Benim sorunun cevabı niye verilmiyor kardeşim soruyu soran arkadaş yardımcı olalım dedik bizi madara etmeyin yagggniii
Gerçekten ben burada 40 takla atıyorum siz böyle yapıyorsunuz cidden panik atağım tutuyor
Kanka öncelikle sakin ol sonra kedileri annesinin yanına getir
Kedim tuvaletini yapmak için dışarı çıktı ve geri dönmedi ne yapacağımı bilmiyorum cidden aşırı stres ve panik oldum
Caminin tuvaletine flnmı gidiyor
Hayır evimiz bahçeli dolayısıyla bahçeye gidip geliyordu sokakta gezip geliyordu ama bu sefer gelmedi
O kadar evlada nasıl bakacam dedi ve sizi terk etti
Ay Allah iyiliğinizi versin bu berbat halimi bile güldürdünüz 😂
Yani şimdi diyorsunuz ki kendini kötü sona hazırla :(
Başka aciklaması olamaz kankaaa
Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim kendimi hala iyi hissetmiyorum :( sanırım bu dünya merhametliler için fazla acımasız
Kanka ben psikoloji okuyorum yardımcı olabilirim
Kanka derin derin nefes al kedin gelmeyecek
Teselliniz için teşekkür ederim üzüntüm 2 katına çıktı
Kanka sende ne kadar depresif bı insansın yahu
Kediyle doğmadın ya gelirse kapın açık giderse kendi kararıdır kocamana kedi oldu artık onunda keni kararlari var yagggnii
Aslında öyle biri değilim hatta olanları da hiç sevmem ama söz konusu hayvanlar olduğunda içimden bambaşka biri çıkıyor taş yüreğim birden yumuşuyor.
O zaman benide çok seveceksin (gülerek)
Gelmezse olacaklar belli kendi bilir artık birr şey düşünmek istemiyorum hasta olacağım diye korkuyorum artık
Kanka düşünme artık m∆lmısın psikolojin bozulcak adın deliye çıkacak
Kendini panik durumlarında yetiştirmeyi sakin kalmayı öğret kendine
Valla mala bağladım
Onu nasıl yapıcam bilmiyorum
Sakin ol yardıma ihtiyacın olursa burdayım
Yavruları siz ellediniz mi hiç
Doğum yaptığında yatağımda doğurmuş ve çarşafları değiştirmek için eldiven ile dokundum onun dışında hiç dokunmadım
Anladım hiç dokunmayın yoksa hiç yaklaşmaz yavrularına ben de kedim de aynısını yaşadım sürekli kedinizi yavrularının yanına siz zorla koyun zamanla düzelicektir
Ama yavrulara zarar vermez mi?
Sanmıyorum, ben öyle yapmıştım. Siz de gözlerseniz kedinizi yanına koyduğunuz da öyle öyle alışır bir sorun olmaz
Şimdi şöyle ki normal şartlarda kendim sokak kedisi ama yemek vermek için ve soğuklarda üşümesin diye yanıma aldım sonra alıştım ve aşılarını yaptırdım bakımlarını aldırdım ve hem dışarıda hem evde bakmaya başladım dolayısıyla tuvaletini yapmaya dışarı alışık ve bunu sorun etmiyordum şimdi dışarı çıktı ve geri dönmedi. Ne yapıcağımı bilmiyorum artık panik atağım tutmak üzere
Anne kediyi bulamazsan yavru kediler zor yaşar
Sizce şimdi ne yapmalıyım?
Kediyi bulmalısınız😂
Kayboldu gitti nasıl bulayım koca yerde hem de gece yarısı dçsçsçsçs. Yani diyorsunuz ki anne geri gelmezse kendini kötü sona hazırla :(
Anne kokusunu alıp muhakkak gelir diye düşünüyorum ama gelmezse de illaki petshoplarda yavru kediler için vardır besleyici şeyler onlardan al mutlaka ve besle bence
Daha önceden buna benzer bir deneyimim oldu yavru ve annelerini kaybetmiş köpeklere Bakmak istedim mamalar aldım ama bir fayda etmedi hepsi melek oldu..
Vay * way😁