- u2 ay
Merhabalar.
Dört sene önce emekli olarak memleketime döndüğümde sokak hayvanlarının ihtiyacını uzun vadede bir nebze olsun çözebilmek amacıyla apartmanın dış duvarına bir adet suluk taktım. Apartman ortak yaşam alanı dışında olmasına rağmen evimden su hattı çektirmem gerektiği için kurul toplantısında diğer apartman sakinlerinden izin alarak toplantı defterine kaydettirdim. Apartman merdiven temizliği için her hafta gelen görevliler bu suluğu da temizliyorlar. Şamandıralı sistem olduğu için içerisinde sürekli su bulunuyor. Sürekli dış ortamda sabit olmasına rağmen dört senelik dönemde sadece 1 kez arıza yaptı o da kireç nedeniyle şamandırası yukarıda kalmış, tamirat değil temizlikle düzeldi. İmkânı olanlara şiddetle tavsiye ederim, evin su faturasında da bir yük getirmedi. Düşünenler mümkünse gölgelik bir yere taktırsın, bizim suluk öğleden sonra gölgede kalıyor.
Benim suluğu gören yakın apartmanlardan da taktıranlar oldu. Şu an bizim mahallede bildiğim 5-6 tane daha var. İlgilenenler olursa arama motoruna "şamandıralı otomatik suluk" yazarak benzerlerini bulabilirler. Şu an fiyatı 300-400 TL aralığında (Ağustos 2024)
Yukarıdaki fotoğraf apartman görevlisinin "suluk arızalanmış" diye apartman grubuna attığı fotoğraf. Üstte görünen 4 vidayı söküp kireci temizleyince düzeldi. Ortada görünen beyaz tapa çıkarıldığında suluğun temizliği son derece kolayca yapılıyor.
22 Yorumla- 2 ay
Ellerine sağlık abi inşallah hep böyle temiz kalır
- 2 ay
Takipçisiyim 😀🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- 2 ay
Bırakıyorum da bıraktığım yerde bulamıyorum. Kim alıyor bilmiyorum yani tencere koydum hurdacı mı aldı çingeneler mi aldı bilmiyorum yakalasam sxcem anasını
11 Yorumla- 2 ay
Benim de öyle bi tencere gitti zincirledim çalamıyolar
- 2 ay
Elimizden geldiği kadar kuşlara ve 4 Ayaklı Dostlarımıza !
10 Yorumla - 2 ay
Aa tabi ki 10 luk suları ortasından kesip dolduruyorum
10 Yorumla - 2 ay
Elimden geldiğince gıda ve su yardımında bulunmaya gayret ediyorum minik dostlarımız için evet.
00 Yorumla Ben geçenlerde köpek aç diye köfte yaptırdım yakın bi yere. Koydum önüne yemedi.
00 YorumlaMüstakil ev olsaydı bırakırdım ama apartman bizimki
00 Yorumla- 2 ay
Evet elimden geldiğince minik dostlarımıza yardımcı olmaya çalışırım.
00 Yorumla Bırakıyoruz, her sabah ve akşam
10 YorumlaFAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Ben buraya koysam , hirilti cikar komsular hayvan dusmani
00 Yorumla Daha fazlasını yapıyorum.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)2 ay
Koyuyoruz sen koyuyormusun?
04 Yorumla- 2 ay
hayır
- Cevap sahibi2 ay
Tahmin ettigim icin sordum zaten
- 2 ay