Selamm🍒 Biliyorsunuz artık bir çok kişi hayvan sahibi sahiplenmeyi çocuk yapmanın yerine tercih ediyor... Peki sizce hayvan sahiplenmek bebek sahibi olmanın yerini tutar mı? #reda
Hayvan sahiplenmek çocuk sahibi olmanın yerini tutar mı?
Tutmaz, yarın öbür gün bir şey olduğunda hayvan bir şey yapamaz ki, ama çocuk yardımcı olmaya çalışır, en azından ailesinin yanında olmaya çalışır, tabi bu durum herkes için geçerli omayabilir, fakat çocuğun nasıl biri olacağı genelde ebeveyenlerden kaynaklanan bir durum olduğu için benim görüşüm bu yönde..
İnsanın kendi kanından bir parça olması gibi olamaz ama hayvanlar da bir süre sonra kesinlikle evlada yakın bir bağ oluşturuyor. Kaybettiğim hayvanlarımın ardından günlerce belki haftalarca ağladığımı bilirim, ki ben kolay kolay ağlamam.
Alakası yok aynı yere kesinlikle konulamaz. Bu düşünceye sahip insanların psikolojik destek almasından yanayım.. Çocuğu olmayan birinin hayıtında oyalanacak bir şey olması kabul edilebilir ama yerini alamaz..
Benim bir kedim var ve onu ne kadar sevsemde asla kendi çocuğunun yerini tıtamaz ama asla sevmiyorsun umursamıyorsun da demiyorum her gün üzerine titriyprsun o üzülünce sende üzülüyorsun kendi evladın gibi ama asla kendi çocuüunjn yerini tutamaz.