Kedim gündüz full yatıyor sevmek oynamak istiyorum uyuduğu için rahatsız etmek istemiyorum , bir kedi sürekli yatar mı?
Gündüz full yatınca gece uyumuyor.

"Evde beslemek için üretilen ırk" kediler normal kedilere göre daha uykucu. Kediler uyumayı severler ama ev kedileri Evde sürekli hareket etmesini sağlayacak yeni bir şeyler olmadığı için daha çok uyur. Çünkü avlanmasına, yemek için dolaşmasına, pusuya yatmasına, kuş kelebek kovalamasına, diğer kedilerle koşturmasına gerek yoktur
Doğru ekmek elden su gölden yemek bulma derdi de yok ev kedileri sokak kendilerinden daha şanslılar
Bizim kedi de böyleydi sürekli uyurdu, bi yemek yemeye kalkardı. Mutfaktan odasına gidene kadar salonda düşer uyurdu. Bi de uyanmıyordu, salonun ortasında uyurdu kenara iterdim hiç oralı olmazdı. Garfieldin gri rengi gibiydi.
Cevap
8Cevap
Bu kediler hep aynı kanks. Sıcaklarda etkenlerden birisi. Gündüz uyumasına izin vermemek lazım aslında sonra geceleri uyumuyor bazen uyutmuyorlar da.
Tipe bak ya nasıl kıyılır ki şuna :D kalk lan gece uyursun de dsfgsd
Kaldirsam kucağımda uyuyor bu sefer 😂kalkması imkansız
Kedi olduğu için olabilir mi 😂benim kedi hep uyur vicdansız herif ya 😂🤣
Koala olmasi lazımdı bence ismini yanlış alınmış koala diye bir hayvan var günde 20saat Uyurlar
Kediler onları geçti bile 😂 rekorlar kitabında yer değişikliği şart 😂🤣
Aynen 👍😂
Sıkıldığından uyur, birde cinsi böyledir iran kedileri gibi
Kediler gun icinde uyur zaten , geceleride uyaniklar
bu sıcakalrda heryerde bayılmış yatan kediler görüyorum ondan olabilir
Gece yatmazsınız zabah gakmazsınız şiirini oku ona. Kalksın
🤣🤣🤣
Öyle bir şiir bilmiyorum
Normal kediler gündüz uyur gece at koşturur 😃
Aynen öyle bazen odaya kapatıyorum ışığında kapatıyorum ki uykusu gelsin uyusun 🤣
Evde negatif enerji cok kediye agir geliyor
Hayır negatif enerji falan yok yediği önünde misler gibi bakıyorum
Yemekle alakasi yok misler gibi bakmanla da alakasi yok
Veterinere göstermek iyi olabilir.
Uyku düzeni bozulmuş dnskckskfjejfj
zaten gececi bi hayvan
Bence sıcaklardan
Sıcaktandır
Ne güzel şey bu
Bizim kedide öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?