Kedimin sağlıklı ve dengeli beslenmesini sağlamak için hangi noktalara dikkat etmeliyim? Hangi yiyeceklerden kaçınmalıyım?

Kedimin sağlıklı ve dengeli beslenmesini sağlamak için hangi noktalara dikkat etmeliyim? Hangi yiyeceklerden kaçınmalıyım?

Şekerli ürünler verme. Googleden araştırma yapabilirsin hangi bitkiler besinler daha iyi hangileri verilmemeli diye. Onun haricinde mama kabına ağzına kadar kuru mama koyma. Öğün öğün olarak ayır. Mesela ben günde 4 kez veriyorum. Her öğün koyduğum mama küçük kahve fincanindan biraz daha az olacak şekilde. O saatlerde sadece o kadar yiyor. Diğer türlü geliyor gidiyor mama yiyor. Yemesi düzensiz ilerliyoru. Vitamin düzenli ver. Ben gimcat vitamin kullanıyorum, bence en iyisi. Günlük olarak vitamin veriyorum. Yaş mama çok sık olacak şekilde verme.
Kahve fincanindan az olan mama tabiiki kedi için geçerli. Eğer beslediğiniz hayvan köpek ise daha farklı bir öğün olması lazım.
Cevap
2Cevap
bence mama alın düzenli
Kuru mama her gün yiyebilir ama yaş mamayı her gün değil haftada 1 ya da 2 günde bir ver
Süt verme bide çiğ tavuk falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?