Evcil Hayvanlar Kimin balık temizleme cesareti var✨? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Abim tuttu😌anam temizliycek✨canlı bu arada nefes alıyor👽 üstünüze salarım heee tsssss Kimin balık temizleme cesareti var✨? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ben temizlemem. 1 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Abin tutuyor anan temizliyor sende yiyorsun az emek versene 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Ben yiyiciyim genellikle yemeyi daha fazla severim jsjsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 😂😂Kahretsin balıkçı'da bile çalışmıştım aşırı yorucuydu 😂😂 1 2 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Jsksjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cesaret icin degil fakat kokusu dahi midemi bulandiriyor, her turlu temizleyemezdim 2 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben tutmayı tercih ederim. Temizlemeyi biliyorum ama tutması daha keyifli 2 0 Yorumla
MamisssBey Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ben temizleme kısmında elim yatkın değil tutmayı denediğim zaman şansım olmadı yiyemiyorum da zaten benim için balık bitmiştir 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Jsjdndkd Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Profosyonel alanim bu sazani dilimlersen guzel olur 1 0 Yorumla
ASASORYU Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl İsrail sazanı tatli suyun en berbat en haşere balığı ve en değersizi, okadarda kılçiklidir... temizlemede bişey yok ama denizden vazgeçme derim helede avciysa barakuda, lambuka, kofana Daha neler neler var... denizimiz olmassa olmazimdir kesin.. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 789 cevap paylaştı. Ay ben dokunamam, korkarım. 😨 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Jsjsjs Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl kokusundan ve kendinden nefret ederim bu sıcakta balık yenmez 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Nehir veya göl balığı na benziyor nerenin balığı sanki Fırat nehrinin 0 0 Yorumla
Melekknz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Temizlik deyince de ben yani temizlerim tabi 😄 2 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Canlı hayatta temizlemem ama cansızsa temizlerim 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ömrümde balık temizlemedim bilmiyorum 2 0 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İyi de temizlerim ben he çok severim balık 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 420 cevap paylaştı. Ben yapmayım da ajdhsjs 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Yılan mi la bu 1 7 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Hee yılan😃 Yorumla Freedown54 +1 yıl Tssss Yorumla Freedown54 +1 yıl Neeee Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Ya öyle korkun diye yaptım sjjsjs sende korkmuş gibi yapta boşa gitmesin Yorumla Freedown54 +1 yıl Ay çok korktum beni yemese bari Yorumla Freedown54 +1 yıl Ay ne yaa🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl 😂😂 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl İyyyyy 1 1 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Jsjsjsj Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 494 cevap paylaştı. Ne var onu temizleme de. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 564 cevap paylaştı. Bende yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben temizlemem.
Abin tutuyor anan temizliyor sende yiyorsun az emek versene
Ben yiyiciyim genellikle yemeyi daha fazla severim jsjsjs
😂😂Kahretsin balıkçı'da bile çalışmıştım aşırı yorucuydu 😂😂
Jsksjs
😂😂
Cesaret icin degil fakat kokusu dahi midemi bulandiriyor, her turlu temizleyemezdim
Ben tutmayı tercih ederim. Temizlemeyi biliyorum ama tutması daha keyifli
Ben temizleme kısmında elim yatkın değil tutmayı denediğim zaman şansım olmadı yiyemiyorum da zaten benim için balık bitmiştir
Jsjdndkd
Profosyonel alanim bu sazani dilimlersen guzel olur
İsrail sazanı tatli suyun en berbat en haşere balığı ve en değersizi, okadarda kılçiklidir... temizlemede bişey yok ama denizden vazgeçme derim helede avciysa barakuda, lambuka, kofana Daha neler neler var... denizimiz olmassa olmazimdir kesin..
Ay ben dokunamam, korkarım. 😨
Jsjsjs
kokusundan ve kendinden nefret ederim bu sıcakta balık yenmez
Nehir veya göl balığı na benziyor nerenin balığı sanki Fırat nehrinin
Temizlik deyince de ben yani temizlerim tabi 😄
Canlı hayatta temizlemem ama cansızsa temizlerim
Balık pişirmiyorum hâlâ 😄
Temizlerim hep
ömrümde balık temizlemedim bilmiyorum
Benim cesaretim var da üşenirim
Bu işi gayet iyi bilenlerden biriyim.
sana bakıyo he nasıl kıydın bana diyo