Arkadaşlar günaydın herkese selam, dün akşam kedimin tırnaklarını kesecekken patisinin altında böyle bir şey gördük. Önce tuvalete girdiğinde kendi dışkısına bastığını ve kuruduğunu düşündüm pamukla sildim ama öyle bir şey değildi baya yara kabuğu gibiydi. Bu ne olabilir veterinerine yazdım ama bugün pazar olduğu için pazartesi getirin kontrol edelim dedi sizlere de danışmak istedim. Bilenler cevaplarsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim ❤️
Enfeksiyona ya da aşırı ilerlemiş mantara benziyor benim kedimin de çene altında çıkıyor düzenli olarak pansuman yapıyorum batikonla umarım iyileşir bu çocukta..
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok teşekkür ederim yarın ilk işim veterinere götürmek olacak
mantar. veterinere götürün. Ecosin suda çözünen tablet var ondan versin. 3 hafta boyunca haftada 1 kere kedinizi onunla yıkıyorsunuz sorun ortadan kalkıyo. Boş sprey kutusuna ılık su koyucaksın tableti atıp karıştırıcaksın.
Çok teşekkür ederim arka patilerini en son 6 ay önce kısırlaştırma ameliyatından sonra narkoz etkisi devam ederken zorluk çıkartmasın diye çok uzadığı için veteriner hekimi kesmiş ben de ön tırnaklarını yalnızca ucundan kesiyorum çok dikkat ediyorum
Alerji olabilir mi veya enfeksiyon kapmış gibi görünüyor patisi sıcak mı veya ağrısı var mı
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Evde enfeksiyon kapacağı bir alan asla yok kumunu da sürekli temizlerim belki alerji olabilir patinin altı her zamanki gibi ısısı ağrısı olduğunu da sanmıyorum sürekli hoplayıp zıplayıp koşuyor her zamanki aktifliği yerinde maşallah
Bunlar doğada yaşamak için evrimleşmiş hayvanlar, her lekeye boka püsüre takılmak anlamsız
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Mantar olabilir enfeksiyon olabilir vs diyenler çok fazla, öyle bir şeyse hayvanda acı çeker bunlar insanlara da bulabilir kedim için çözüm yolu varsa ve onu ben sahiplenmişken bütün sorumluluğu benim üstümdeyse bunu yaptırmak tedavi ettirmek zorundayım.