5199 sayılı hayvanları koruma kanununda yapılacak değişiklik teklifinin yasalaşması durumunda kanunen gerçekleşecek durumdur.
önerilen kanun maddesinde sahipsiz ve güçten düşmüş hayvanların hayvan bakımevlerine toplanması ve buralarda rehabilite edilerek sahiplendirilinceye kadar bakılacak olması sebebiyle bakımevleri dışında bir hayvana bakmanın onun yasal sorumluluğunu alarak sahiplenilmesi suretiyle mümkün olabileceği ilkesi kabul edilmektedir.
herhangi bir köpek ya da kedi ayrımına gidilmediği çok açık olup, kanunen sokaktaki kediye bir kap su ya da yemek koymanız yasaklanmaktadır.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayvan sevmeyen insanların işine gelicek 🤔 sokak kedisi köpeği beslicen biri gelip yasak dicek yok kanun dicek kan çikar ya 🤔 tüm hıncımı ondan çıkartırım. Çok kanun nizam tanıyan adaletli ülkeyiz ya öyle kanunu yedirirler
Gezdirilen köpekler bahçe katında yaşayan insanların camlarına, camlarının önlerine tuvaletlerini yapıyor. Bunlara göz yumanda bu köpekleri gezdiren ''hayvan severler''. Gelişi güzel dökülen mamalar da cabası. Bahçe katında oturan insanların camlarının önlerine bakın, mama ve köpek, kedi pisliği olur genelde. Ayrıca gelişi güzel dökülen mamalar yüzünden de birçok kedi arabanın altında kaldı. Kan çıkar evet, çıkıyor da. Ahmet'in oğlunu parçalayan köpekler, fatma'nın kızını öldüren köpekler... Kan akmaya devam ediyor... İnsan hayatını bir hayvanın üzerinde tutan birisine kim ne gözle bakar siz karar verin..
Ne saçmalıyosun ya? Neymiş b. k oluyomuş bahçesi bak bak😂 siz değil misiniz pikniğe gidip çöpünüzü b. kunuzu etrafa atan? İşine gelince mi duyarlı oldun? Hayvanların doğasını işgal edip kirletirken sorun yoktu kedi b. kunu bahçeye yaptı diye mi kuduruyolar oh iyi yapmış. 😂 Yanlış yazmışsın ne dediğini bile kendin bilmiyorsun ama ben düzelteyim bir hayvanın canı bin insandan kıymetli benim için 😂 bundanda mutluluk duyuyorum 😂 Hayvanların doğal alanına piknik yapmaya da gitmessin daha tabi onurun varsa😂
Mahalle kadınından farkın yokmuş.
Senin evdekiler ne kadını? Cadde mi? otoban mı? 🤔
Benim besleyeceğim hayvana kimse hiçbir şey diyemez. Müslümanlık elinde olanı paylaşmaksa al paylaşıyorum daha ne.
olabilir