Evcil Hayvanlar Muhabbet kuşuma araba aldık? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Muhabbet kuşuma araba aldık nasıl sizce çalışıp daha iyisini alır inş parası buna yetti şimdilik. Muhabbet kuşuma araba aldık? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hayırlı olsun ama biraz küçük araç gibi sanki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Doğru diyorsun reis zar zor sığıyor satıp büyüğünü alacakmiş para biriktiriyor u Barış_LonelyForever 1 yıl sdfsd Eyvallah
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ehliyeti var gibi durmuyor hiç güvenli değil sizi şikayet edeceğim 2 19 Yorumla Soran 1 yıl Etme ablası ehliyeti yok ama yazılmış şu an sürüyor yakalanmadi daha çaktırma 😉 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl ettim bile mahkemede başarılar Yorumla Soran 1 yıl Ahahah tanıdığınız avukat varsa tutsun ozaman arabayı satıp avukata verir parayı shshshsh Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl avukat kurtaramaz müebbet yiyebilir Yorumla Soran 1 yıl Ahhaahah ama o alışmıştı burada rahat yaşamaya hiç kafeste dahi durmuyordu shahah Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl orayada alışır tesbih sallamayı öğrenir işte Yorumla Soran 1 yıl Uaahahahahha gece gece güldürdün beni knk shahahahw Yorumla Soran 1 yıl Gelde uyu ahahah Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl şaka değildi ama neyse Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl Şaka değilde ne knk? Muhabbet kuşu ehliyet mi alacak ve araba gerçek mi zannettin ciddimisin sen yoksa gece gece ahahahah Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Ciddi şakalar yapmayı severim Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Dalga geçiyorum sakin ol hsjsksks Yorumla Soran 1 yıl Hahaaha knk zaten anladım da sonda heralde kafası iyi dedim jssjshsh neyse eyw şaka için zaten ehliyete yazildi alır 2 aya ahahahwhw Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Mahkeme celbi gelir bir haftaya bekle sen Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl Şaka devam ediyor hsjsksks Yorumla Soran 1 yıl Hahaahah 😂 knk şimdi nasıl uyucam bu lafların aklima geldikçe Gülerim ben ahahaha tesbih sallanmayi öğrenir haberlerede çıkarız kafesten alınan muhabbet kuşu tutuklanıp petshopa götürüldü shahshsh Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl kendimi Cem yılmaz gibi hissediyorum gururlandım karşim sağol hsjsjsks Yorumla Soran 1 yıl Eyw sende Cemile yılmaz ol knk 😉 iyi geceler 😂 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl galerici veya koleksiyoncu galiba arkasi araba doli 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Oto galeri açtı Yorumla İrrae 1 yıl Yakisiir Yorumla Soran 1 yıl eyw gfchbrfbhr Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Hayırlısı olsun. Umarım çok fazla kekoluk yapmaz 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok reis işten eve evden işe gidiyor sadece Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Arabada Bluetooth'um yok ama kızlar arabanın kusuruna bakmayın dhjdhs yakisirr abime😎 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ahahaha işe o şarkıyla gidip gelıyor sokaktakı dişi kumruları arabaya atmış şerefsız tnf5jt5gnht5
iroslovely Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl of çok tatlı yerim onu 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Haahahah seviyorum onu ya dostum kafes hariç her yerde uyuyor Yorumla DeadlyPenalty 1 yıl Tanışmamız gerek Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Ehliyeti var mı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl yok reis ehlıyetsız sürüyor dıreksıyon sınavını geçememiş Yorumla EvcimenOkuz 1 yıl Hahaha Yorumla Soran 1 yıl 😂😂🤣 Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Hayırlı olsun ne zaman ıslatıyoruz. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl eyw 4rhcuhfuwcrfnuc4rc Yorumla Cemseba 1 yıl Kuşuna sordum 😁 Yorumla Soran 1 yıl reis şu an işte gelsın cevaplar 😁😅 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 426 cevap paylaştı. Güle güle kullansın. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağol teşekkürlerini iletti 😊 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Rica ederim 💜. Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Zengin herhalde arkada bir sürü araba var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Onlar pahalı araçlar reis tuvaletini etmesin pisletmesin diye en kötüsünu ona sattik Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 753 cevap paylaştı. Kazasız belasız kullanması temennim ile. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Eyw reis sağolasin ehliyeti yok yazıldı alır inş çevirmeye yakalanmadan sürüyor şu an Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ehliyeti kimden aldın 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Daha almadı shshshs yazıldı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle çok riskli ya Yorumla Soran 1 yıl Haahha reis işten eve evden işe gidiyor sadece shshsh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok böyle olmaz dikkat edin, birine falan çarpar sonra Allah korusun Yorumla Soran 1 yıl Ediyor reis eyw shshs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayırlı olsun ama biraz küçük araç gibi sanki
Doğru diyorsun reis zar zor sığıyor satıp büyüğünü alacakmiş para biriktiriyor
sdfsd Eyvallah
Ehliyeti var gibi durmuyor hiç güvenli değil sizi şikayet edeceğim
Etme ablası ehliyeti yok ama yazılmış şu an sürüyor yakalanmadi daha çaktırma 😉
ettim bile mahkemede başarılar
Ahahah tanıdığınız avukat varsa tutsun ozaman arabayı satıp avukata verir parayı shshshsh
avukat kurtaramaz müebbet yiyebilir
Ahhaahah ama o alışmıştı burada rahat yaşamaya hiç kafeste dahi durmuyordu shahah
orayada alışır tesbih sallamayı öğrenir işte
Uaahahahahha gece gece güldürdün beni knk shahahahw
Gelde uyu ahahah
şaka değildi ama neyse
?
Şaka değilde ne knk? Muhabbet kuşu ehliyet mi alacak ve araba gerçek mi zannettin ciddimisin sen yoksa gece gece ahahahah
Ciddi şakalar yapmayı severim
Dalga geçiyorum sakin ol hsjsksks
Hahaaha knk zaten anladım da sonda heralde kafası iyi dedim jssjshsh neyse eyw şaka için zaten ehliyete yazildi alır 2 aya ahahahwhw
Mahkeme celbi gelir bir haftaya bekle sen
Şaka devam ediyor hsjsksks
Hahaahah 😂 knk şimdi nasıl uyucam bu lafların aklima geldikçe Gülerim ben ahahaha tesbih sallanmayi öğrenir haberlerede çıkarız kafesten alınan muhabbet kuşu tutuklanıp petshopa götürüldü shahshsh
kendimi Cem yılmaz gibi hissediyorum gururlandım karşim sağol hsjsjsks
Eyw sende Cemile yılmaz ol knk 😉 iyi geceler 😂
galerici veya koleksiyoncu galiba arkasi araba doli
Oto galeri açtı
Yakisiir
eyw gfchbrfbhr
Hayırlısı olsun. Umarım çok fazla kekoluk yapmaz
Yok reis işten eve evden işe gidiyor sadece
Arabada Bluetooth'um yok ama kızlar arabanın kusuruna bakmayın dhjdhs yakisirr abime😎
ahahaha işe o şarkıyla gidip gelıyor sokaktakı dişi kumruları arabaya atmış şerefsız tnf5jt5gnht5
of çok tatlı yerim onu
Haahahah seviyorum onu ya dostum kafes hariç her yerde uyuyor
Tanışmamız gerek
Ehliyeti var mı
yok reis ehlıyetsız sürüyor dıreksıyon sınavını geçememiş
Hahaha
😂😂🤣
Hayırlı olsun ne zaman ıslatıyoruz.
eyw 4rhcuhfuwcrfnuc4rc
Kuşuna sordum 😁
reis şu an işte gelsın cevaplar 😁😅
Güle güle kullansın.
Sağol teşekkürlerini iletti 😊
Rica ederim 💜.
Zengin herhalde arkada bir sürü araba var
Onlar pahalı araçlar reis tuvaletini etmesin pisletmesin diye en kötüsünu ona sattik
Kazasız belasız kullanması temennim ile.
Eyw reis sağolasin ehliyeti yok yazıldı alır inş çevirmeye yakalanmadan sürüyor şu an
benim kuşumla izdivaca var mı
Ehliyeti kimden aldın
Daha almadı shshshs yazıldı
Böyle çok riskli ya
Haahha reis işten eve evden işe gidiyor sadece shshsh
Yok böyle olmaz dikkat edin, birine falan çarpar sonra Allah korusun
Ediyor reis eyw shshs