Evcil Hayvanlar Evcil dostlarınızın tüy veya kıl dökme problemleriyle nasıl başa çıkıyorsunuz? MinikCenavarx Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazı evcil hayvanlarda dönemsel olsa bile bazı dostlarımızda strese bağlı tüy veya kıl dökülmesi oluyor sizin buna çözümünüz ne oluyor peki bizimle paylaşırmısınız? Evcil dostlarınızın tüy veya kıl dökme problemleriyle nasıl başa çıkıyorsunuz? Cevapla Tüy Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Çıkarmıyorum😂 1 2 Yorumla Venüstengeldimm 1 yıl Çıkamıyorum yazmak istemiştim 😂Eig için thanks Yorumla MinikCenavarx 1 yıl Rica ederim 🌹 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. bunun aparatı var onlar temizliyorum. 1 0 Yorumla
RealistPitbull Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Pitbull'um olduğu için öyle bir sorun yaşamıyorum, kedimin de tüyleri kesilik zaten. 1 0 Yorumla
SelenAksoy06 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl cikmiyorum ki 5 aylik benimki cok dokmuyor gunluk tariyorum sadece 1 0 Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Nedense benim kediciklerim hiç tüy dökmüyorlar 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Fırça ve tüy temizleyici ile halletmeye çalışıyorum ama yinede pek faydası olmuyor. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar