2 ay oldu ama hâlâ değişen bir şey yok!!! Saat 4: 53 ve neredeyse 1 saattir ömrümü yedi, deliricem. Ortalığı yıkıyor acayip bir ses tonuyla. Veterinere soruyorum zamanla unutur diyor. Bunun zamanla ne alakası var mq?
Bir de dişi kedi sahiplendim 1.5 ay kadar önce, 8 aylık falandı, onu da hamile bıraktı g*öt. Ağlıcam vallahi ağlıcam. Ya üçüncü bir organı olabilir mi içeri falan kaçannnn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk yıl biraz hırçın olur sonraki yıllarda sakın olur
Hircin mi? Hircin degil kedi istekli! Düz duvara tirmaniyo diyorlar ya hani. Tam da o modda iste. Bagirmasa yine sikinti yok ama bir de bagiriyor
Dişimi erkekmi, bizdeki dişiydi ilk yıl biraz miyavladi sağa sola çiş yaptı sonraki yıllar hiç bir etki yaratmadı sizinki erkekmiydi
Meryem ana değil bizim dişi. Hamile bıraktı dediğime göre erkek :/ Dişinin de karnı burnunda hâlâ kuyruğuna bisiy değse popoyu dikiyo. Yediklerinde mi bisiy var anlamadim brazers stüdyolarina döndü evimmm
İlginçmiş benim kedim kısırlaştırma ameliyatı olduktan sonra düzeldi
Veteriner 2 gun narkozun etkisinde kalir dedi 4 saat sonra disi kedinin ensesinde yakaladim yine. Hem narkoz yuzunden kusup hem is bitirmeye calisiyordu. Veteriner ameliyat sonrasi aldigi parcalari gosterdi, gormesem yapmadi derdim
kisirlasinca daha rahatsiz edici oluyolarmis zaten sana kim sakinlesecek dedi
Bunu ilk defa senden duydum. Kaynak var mi?
internet ve bu konu hakkinda konusan sahipler?
Kısırlaştırma işlemi düzgün mü yapamadı dicem mk ya da hayvana sakinleştirici vs kısırlaştırma bittikten hemen sonra arkadaşımın kedisi antropoza girmiş dayiya döndü bizden geçti yeğen gibi bakıyordu senin ki olmamış hehddhdh
Ama cikardigi o iki parcayi gördüm. Kediler yilin her mevsimi ciftledip uremez ya bu boyle olmamaliydi. Subat ayindan beri bu sekilde
Oha çok fazla ve kac ay gecmis başka veterinere görürdün mu peki
Şubat ayinda azmaya basladi 30 mayista kisirlatirdim. 1.5 ay oldu kisirlastirali. Veterinere sordum. Video attim, bu davranislari unutmasi lazimdi diyor h. ödük
Ala ala olmadı lan işte unutması lazım ne , başkası yok mu ona gotur sende
Baskası var da büyük bas hayvan veterineri. Bir defasında götürdüm bana koyun ic parazit hapı vermiş d*angalak
Başka birisi yoksa büyükbaş veterinerine götürülür mü arkadaşım, başka dahs düzgün bir klinikte goster garibimi
Benim götürdüğüm küçük baş veteriner zaten. Ondan başka da bakan yok
İlçedeysen eğer ile götür garibimi acı cekmesinn
Diğeri hamile. Markete bile gidemiyorum. Hayvan küçük yerinden kalkamıyor ağırlasti iyice. Fizik tedavimi bile erteledim. O doğum yapsın da merkeze götürücem
Bir ton engel olmuş yanlış yapılan iş yüzünden mk hem garibe hem sana ayrı meşakkat
Operasyon sonrasi cikaeilan parcalari da gösterdi aslinda. Bir sorun var ama çözemedim :/
İşte bende ondan şüphelendim dahs doğru birine götür daha sağlıklı olucsk
Zamanla alakası var o ses tonunu kedim'den biliyorum hahaha vovağ voovağ yapıyor dimi 😂😂
Aynen öyle. Kısırlastiktan sonra hamile kaldi dişi kedi. Veteriner bize dişi kediler her mevsim hamile kalmaz, bir donguleri var dedi ama su an disi hamile. Ne b*ok yiceksem artik
🤣 Burcu akrep falan mı bu kedinin
3 mayista doğmus bilmiyorum😅
Boğa burcu 😂