Evcil Hayvanlar Mahallenizdeki sokak hayvanlarını ne sıklıkla beslersiniz? MinikCenavarx Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Mahallenizdeki sokak hayvanlarını beslermisiniz? Ne sıklıkla beslersiniz? Mahallenizdeki sokak hayvanlarını ne sıklıkla beslersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Mahalledekiler ekmeğinin peşinde. İşçiler emekçiler onlar. Ekmeklerini taştan çıkarıyorlar. Parklardakiler ele bakıyor aslında. Onları beslemeyi tercih ediyorum ben. 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Beslerim, kapı önüne su koyarım bazen arkadaşım mama almaya giderken parasını bölüşür koyarız ama çevremiz o kadar kötü ki yenilemeye gittiğimde suyun içinde izmarit, çöp, mama kapı devrilmiş…insanlar çok iğrençler. 1 0 Yorumla
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bahçeye uğrayan kediler ve köpekler için bir şeyler bırakırım genelde açsalar yesinler diye 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. sürekli beslerim ben 1 0 Yorumla
YolArkadaşın Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 89% 1 yıl Soysuzlara rağmen her gün gerekli besinleri veriyoruz 1 0 Yorumla
RealistPitbull Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kendi evlatlarımı besliyorum sadece 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 449 cevap paylaştı. standart her gün 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 387 cevap paylaştı. Neredeyse her gün 1 0 Yorumla