Bence her kelimeyi anlamasalar bile zamanla aramızdaki kurulan bağ ile ne ima etmeyi çalıştığımızı anlıyorlar. Onlarla hep konuşurum😂💖

Bence her kelimeyi anlamasalar bile zamanla aramızdaki kurulan bağ ile ne ima etmeyi çalıştığımızı anlıyorlar. Onlarla hep konuşurum😂💖

Gerçekten bizi anlıyorlar hatta hissediyorlar. Benim kedim vardı birkaç yıl önce ben evimize gelen kimden nefret ediyorsam onlara kendini sevdirmiyordu. Bir süre sonra böyle olduğunu fark ettim. Eskiden sevdiğim sonra sevmediğim bir aile vardı. İlk geldiklerinde seviyordum ve kedim de kendisini sevmelerine izin vermişti. Ama diğer gelişlerinde artık onları sevmiyordum kedimde uç bucak kaçıyordu kendini sevdirmiyordu.
Kendi çaplarında miyavlayarak cevap verme şekilleri var. Kedilerim olduğu için biliyorum. Bunun dışında sohbet yok. Her şey tek taraflı; ilgi isterler ama yemeği gördüklerinde sizi unuturlar. Yemeklerini yediklerinde de "Yemek bitti, ben kaçar" gibilerinden podyumdaki manken edasıyla yanınızdan uzaklaşarak dinlenecekleri yere giderler.
Cevap
2Cevap
Kediler cevap veriyor o kesin konuşuruz karşılıklı 🤣
Bence bizi anlıyor, onunla hep konuşuyorum bebiş 😻💖
Konuşyorum ama anlamıyor nedense
Konuşurum.
Evcil hayvanım Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?