Ben ilk yavruşumu tanıştırmakla başlayayım. :) Adı Reina'ydı, henüz fotoğraflarda ve videolarda 2,5 aylıktı. 2 yaşında sahiplendirmek zorunda kalmıştım.. Hala özlüyorum valla. :)
Sizinde evcil hayvanınız varsa, fotoğrafı ve adıyla beraber tanımak isteriz :) Eğer yoksa da sahiplenmek ister misiniz merak ederiz. :D
2.5 aylıkken barınaktan sahiplendim onu, adı Fıstık... 😌 Av köpeği kırması bir jack Russel... Hala eve getirdiğim ilk günü hatirlarim.
Eve gelişin ilk günüFistik cafede
Alışması zor oldu. Ama kısa zamanda onu kendi sosyal çevreme dahi adapte ettim. Cafe işletmeleri bile onu tanir hale geldi. Çok hızlı büyüdü eh zaten diğer türlere göre fazlada buyuyebildigi söylenemez 😊 Yeri geldi beraber uyuduk...
Başımı da beklerGünaydın
Yeri geldi hassas dönemlerinde kucağımda uyuyakaldı...
Burada epey küçüktü
Bazen ilgilenmeyince tripte yapar. :)
Tripkolik fistikUyuyakalır
Bazen araya uzun ayrılıklar girdi gene de unutmadı, sarıldı:)
Uzaktan dönünceFistik arkadaşıyla oynarken
Şu an 3.5 yaşında neredeyse ve hala benimle, sonsuza kadar da öyle olacak... 😊
Tabii ki tanıştırırım 🌟 benim bir kedim var. İlk önce şimdiki kedime gelmeden 1-2 sene önce ölen kedimden bahsetmek isterim. İsmi İpek’ti ve daha 2 aylık minicik bir yavruydu benim bebeğim. Geldiği günden itibaren hasta ve halsizdi. Ölmesinden bir hafta önce de kanser olduğunu öğrendik İpek’in. Zaten çok geçmeden de kaybettik kendisini. İlk kedim gözümün önünden böylece eriyip gitmişti, nefes alıyor mu diye kontrol etmek zorunda kalıp kendi ellerimle gömmek zorunda kalmıştım..
🌟🌟
Çok tatlıydı ama maalesef ayrılmak zorunda kaldık. Şimdiki kedimdeyse daha bilinçliyim ve sürekli en ufak bir gariplikte tetik halindeyim. Gözlem gerçekten çok önemli böyle durumlarda. Şimdiki kedimin ismi de her ne kadar Asya olsa da kendisi koca popolu bir oğlan 🧚🏻♀️
Evet.. Üç aylıkta olsa sonuçta insan eve girdiği andan itibaren on hayvanın sorumluluğunu alıyor ve evladı yerine koyuyor aynı bir bebek gibi bakıyor. O yüzden gerçekten çok zor oluyor. Hele çocuğunuz gibi gördüğünüz hayvanın gözünüzün önünde ölmesi çok daha acı. Yanında olsanız elinizden bir şey gelmeyişi, o çaresizlik hissi en kötü olanı. Senin de sahiplendirmek zorunda kalmana üzüldüm, keşke seninle kalabilseydi Reina 🧚🏻♀️
Çocukken 2 ördeğim vardı, sonra civcivlerim vardı 10 tane, 2 muhabbet kuşum, 1 papağanım oldu, bir akvaryum dolusu balığım vardı sayısını bende bilmiyorum, bir ara hamster aldık bakamadım, kuzenime verdik. Şu an babamın bir köpeği var, benim de 2 kedim ve 2 köpeğim var ayrıca sokakta da 10 kediye ve 1 köpeğe bakıyorum.
Bu da benim 1 buçuk yaşında ki prenses kızım. Ismi minik. Bir çok zorlu evre hastalık atlattıktan sonra şu an çok çok şükür ki gayet iyiyiz. Tüm hayatımı ona göre yaşıyor, herşeyden çok onu düşünüyorum. Hayatımın merkezinde şu an sadece o var. Anne kız yaşayıp gidiyoruz işte 😄
Bunlar 2 kardeşti aslında tıpa tıp aynı diyebilirim. Diğerini iş arkadaşım almıştı onun ki yaşıyor ve çok büyümüş arada onu sevip hasret gideriyorum öyle
Bu da benim mavişim, ama adı badem, kulağımı ısırmadığı sürece aramız çok iyi ama ısırınca çok kızıyorum. Korkulu gözlerle bana bakıyor sonra bir daha şansını deniyor. Git istemiyorum seni diyorum. Babacık diyor mal kuş 😂😂
6 hayvanim var. Sadece ilk aldığım kedimi tanitayim. Ismi Lenxa kendisi dişi bir prenses💎 Ilk aldiğimda topluma göre kirli iğrençti😡 fakat kedi kedidir. Soğukta kalmasın diye aldim. Sonra veterinere götürdüm ve aşılarını yaptim. Tahlil yaptırdık. Sağlıklı çıktı. Özel bir şampuan ile yıkandı ve tertemiz oldu. Sonra bana bakıp miyavladi. Çok duygumdandım. Ve tabiki evime aldim. Evlâdım gibi ilk kuzum resmen😂 ismi lynx yani vasaktan geliyor. Soğuk ormanların kralı. Vaşak. Güçlü ve cesur. Benim kedimde soğukta donuyordu. Ama çok cesurdu.
Adı umut.🐦 Bana umut getirsin diye koydum adını. Bu ilk geldiği zamanlardı daha yavru idi şimdi 1 buçuk yaşında çok geveze bişey.😂 Uyutmaz genelde beni.
Bu da benim oğlum Çiko. :D 25 günlükken sahiplendim annesi ölmüştü. Şu an 5 aylık acayip oyuncu. Arada bir ağla çiko bize ağla kaderimize ağla oğlum falan diyorum hayvana. :D
Eğer eğitmek istiyorsan ayna koyma ilgisini sen değil ayna çeker senle ilgilenmez ve ben kuşumu çok uzun zamandan beri aynayla tutuyorum yeni kuş aldım 1 ay falan geçti onla konuşmak yerine aynayla konuşuyor
Aldığımız günden fotoğrafı var anca. Adı apaçi😄😄 karantina zamanına denk geldi diye eve girememiştik eşimin babannesinde durduk beraber 15 gün. Şimdi şişti biracık
Bizim 15 yıl baktığımız ve daha sonra hakkın rahmetine kavuşan bir kızımız vardı Yaklaşık öleli 1.5 yıl olacak ama ömür boyu kalbimizde ve aklımızda olacak , Elizabeth seni çok seviyoruz ❤️
Bu benim aslan oğlum Alfie. Daha 1 aylıkken annesi Mide torsiyonunundan hayatını kaybetti. O yandan bu yana benimle şebeklikleri ve haylazlığı da tam bir terminatör dfdgg
Tanıştırayım Oğlum “Bıdık”. Normalde evde kuş beslenmesine sıcak bakmazdım ama kardeşimin yoğun ısrarları sonucu annem arkadaşından getirdi bu minnoşu bize. 1-1.5 aylık henüz.
İki tane muhabbet kuşum var fotoğrafını atamayacağım ne yazık ki biri kız biri erkek erkek olanın adı Çapkın dişi olanın adı Asuman. Çapkın 4 yaşında Asuman 1 yaşında çocuk beklemiyorum bu arada hatta Asumanı yeni aldım erkek bulamadım mecbur dişi aldım Çapkın artık duvarla konuşmaya başlamıştı allahın delisi
Canerikoo çok tatlıymış🥰 Çokk severim hayvanları ama ailece tüye alerjimiz olduğu için sahiplenmek kısmet olmadı🥲 inşallah bir gün cesaret edicem ve sahiplenicem.
Xperim düşük olduğu için resimini koyamıyorum ama profil resmimimde var.
Kendisi tam bir vefasıdır. Rizki veren Allah kula nimet eylemem modunda takılmaktadır. Yemek seçmez ve her zaman açtır. Kendini sevdirir ama kucağa alınmayı hiç sevmez. Kardeşini sürekli döver. Adı mıymıntı.
Tavşanım var. Çikolatadan tut mısıra kadar herşeyi yeme kapasitesine sahip , tırnakları bayağı bi uzadı fena cırmalıyor eşşek ama seviyoz işte naparsın
Kanarya kuşum vardı ismi "Yusufcuk".. Bir de balıklarım vardı ama maalesef hepsi öldü.. (Elektrik kaçağından çarpılmışlar) Öldüğünde çok üzülmüştüm. O yüzden bir daha evcil hayvan beslemiyorum 😕
Van kedim var adı Muco 2 yaşında erkek.. İyiki benim kedim herşeyim oldu o Üzüldüğümde sımsıkı sarıldığım tek varlık. Muco iyiki varsin 🖤 Ömrümü adarım sana..
Rahmetli bir köpeğimiz vardı ismi cesurdu düşünsene büyük köpeklere kafa tutardı küçük boyla birde hakiki kangaldı kendini arabanın önüne attı öldü ölümu erken oldu garibin...
İki muhabbet kuşum var. Erkeğin adı Maviş. Kızın adı İncir. Sonra.. Dişi koyunumun 🐑 ismi Kadife.. Birinci erkek koyunumun 🐏 ismi Paşa. Diğer erkek koyunumun 🐏 ismi Aslan..
Telefonu yeni formatladım fotoğrafını sonra atarım ama hayvanlarımda pek evcil değil sanırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Üç kedim bir akvaryum balığım var bir de limon papaganim evlenmek üzereyim kedilerimi annem almama izin vermiyor 2 kedi ve bir kopek 3 papagan ve daha büyük akvaryum almak istiyorum