Hayvanlar ile konuşabilmek isterdim en çok istediğim şeylerden biri bu. Onların ne derdi olduğunu sorardım neyi sevip neyi sevmediklerini öğrenmeye çalışırdım sohbet ederdik iyi olurdu. Benim köpeklerim ve kedilerim var gerçekten çok hisli canlılar eğitimli olmamasına rağmen eğitimli gibiler, gel diyorum geliyorlar git diyorum gidiyorlar. Onlarla konuşup dertlerine çare olmak onlara daha mutlu bir yaşam vadedebilmek isterdim onların istekleri doğrultusunda.
Öyle bir gücüm olsa dünyaya hükmetmen 5 dakika çok absürt olur :D hayal dünyamız yine rengarenk oldu o tarz da bir soru :D o yaşam alışınca tarzan olup çıkarız en nihayetin de :D bir tane de Jane buluruz Aaaaaaa diye gezeriz memleket memeleket :D düşünsene İstanbul'da karşıya geçicen vapur yerine gelip seni balina alıyor ya da kaplana binip geziyorsun şehir de. Ekibi topluyorsun aslan, kaplan, goril, zürafa gergedan eşli batak ya da okey dönüyorsun haha :D
hayvanların konuşabilseler bile bizim gibi komplike ve duygu durum belirtecek cümle kurabileceklerini düşündün yani :D onların kafalarının içindekileri duysan muhtemelen içgüdüsel olarak bir iki kelimeden ibaret olurlardı bence :D "yemek, üremek vb" gibi
çok, bir daha belli başlı insanlardan hariç kimseyle konuşmazdım o zaman, derdim ki gölgeniz gölgemin üstüne düşmeyecek, yok hükmünde olacaksınız benim için.
Hiç bilmiyorum yani bu konuda net değilim evet isterdim ya da hayır istemem diyemiyorum. Belkide konuşmadan bize huzur verdikleri için onları seviyoruz konuşasalar insanlardan ne farkları kalirdi ki? çok kararsızm şuan😅