Babannemin altı yıllık herkese kök söktüren muhteşem kedisi Hanzade😂sırf kedinin yerinden mütevellit caddeyi izleyip iki akraba dedikodusu yapamadım. Kimseyi de oturtmuyor oraya torun sevgisi diye babannem

Babannemin altı yıllık herkese kök söktüren muhteşem kedisi Hanzade😂sırf kedinin yerinden mütevellit caddeyi izleyip iki akraba dedikodusu yapamadım. Kimseyi de oturtmuyor oraya torun sevgisi diye babannem

Sinsi olduğu masum ayaklarına yatmasından belli. Böğün kardeşime ne kadar harçlık verdiklerini sordum. Benden bir miktar az harçlık vermişler ben de bana da o kadar verdiler dedim. "Yalan söyleme la. Bu evde en çok sen seviliyorsun." dedi. Nalet olsun bayram o dakka benim için bitti. Üzüntümü biraz önce ona kakolu süt ısmarlatarak geçirmeye çalıştım. İyi diilim Sabriş. 🤣
@melankolikMelaike ne çektin be melaike 😂
@Esrihbaenl çektiriyom da aynı zamanda. 🤣
Sana da bu yakışır, ezme ezildikçe sıra yine sana gelir 😅
@Esrihbaenl valla bi yumuşuyor gibi oluyorum. Bakıyorum üzerime çökmüşler hayırdır amiygooo hayırdır. Sonra yok o yumuşaklık babay oluyor. 🤣
😂😂damarına basmamaları lazım
@Esrihbaenl bassınlar esriii. Bassınlar damarıma. Damarlarım tıkanıyor stresten 🥹
Aman dikkat et !
Küçük kardeşlerin kaderidir meloş. O an ki hüznü tüm bedenimde hissettim🥲😅😂
Puhahaha sen de demek o yolun yolcususun sabriş. @Esrihbaenl ederim. Bugün nazar değdi bana kafamı kaldıracak organlarım çalışmıyor. 🥹
@melankolikmelaike çok geçmiş olsun , organlarına selam olsun
Bunun aynısından 10 yıldır bende var. Prenses egosu, cadılık, gudubetlik, ilgi istediğinde oscarlık masum oyunculuğu, tırmalama ve ısırma ne ararsan var. 😅
Resmen Hanzede’yi anlattınız babannemi kıskandığından biz geldiğimiz de özellikle bir ara bize tıslıyordu mikrop sjsj
Evet misafir veya yabancıları da sevmez bu vicdansızlar.
Misafirleri kıskanıyor doğrudur

şu an aile evindeyiz. Babamlar ilk ona sarıldı hoş geldin diye. Köyde balkon keyfi yapıyoruz ehehe
Kedileri ilk önce istemezler (annem öyleydi en azından) sonra evlattan daha değerli olur cidden hayret edilecek durum sjxjsjs aşırı keyifli gözüküyor ortam bayıldım
Ooo hem de nasıl müzikli, mikrofon da var köyde konser veriyordum ablam durdurdu 😂😂
Bence bu yetenek durdurul olmamalıydı ablanızı kınıyorum😂
Pardon sesli komutla yazınca iğrenç bir cümle olmuş ama okuyunca da ne demek istediğim anlaşılıyor gibi…
Anladım anladım cümlede iki harf fazlalık var anlatım bozukluğu ondan 😂😂😂😂
Sabah açtım, aldım elime mikrofonu eyy köy halkı hepinizin bayramı mübarek olsun diye seslendim 😃😃
En çokta görümcelerin bayramı mübarek olsun. Esenlikle kalınız deseydin keşke sjxjsjx
Cevap
14Cevap
🤣 🤣 Hiç kediye benzemiyor zaten sende babaanne ne benziyorsun kesin
Babanneme huy olarak benziyorum doğru djcjd
🤣 🤣 Hayvanlar da sahillerine benzer kedi de dolaylı yoldan sana benziyor
Tam Hanzade yalnız. :) insanın zoruna gider be :)) Soruya cevaben de “benim” 🌿
Bir tık zoruma gidiyor ama alıştım abi😂😅 ne güzel.
İnsan olsaydı kıyas edilemezdim.💃
Yok abi pek girecek vaktim yoktu ne yazık ki
Aman allahim bir de elbisesi var yerim bu ne tatlı bir kedi tam mıncırmalık😍😍😍
Süslü ayakkabıları bile var ve üç yıl önce felan doğum günü partisi yaptı şakasız hanzade koymasındna belli ismini öyle düşün sjxjsj
Evin en değerlisi demek kedi olmak istedim bir an jsjdjsjsjsjs yaş mamik miydi pastası nsnsns
Yok hediyeler yaş mama, kuru mama, kum veya kıyafetti sxnjsxj pastayı kendi yapmış özenmiş bir de gerçekten ilginç bir kadın
Tam benim yapacağım şeyler kedi aşkı anlıyorum babaanneni jsjsjsjs
Evet babaannelere kedi verdiğinde bağımlısı oluyorlar kedinin
Sütlaç adında kedim var birde efe var papağanim
kedim sütlaç sjdjdjdj babam sütlacı kızım diye seviyo ulan bi kere beni sevmedi öyle skdjdjsjckj
Şıpıdık hoş isimmiş ben bunu çalarım pedimsi kız
Yani şu anda yeğenim oldu annem babam onu biraz fazla seviyor
Hiç kimseye faydası olmayan her şey önüne serilen kardeşim
Çok tatlı yaaaaa 😍 😍 😍 😍 😍
Şöyle babama göre ben :d
Muhabbet kurumdu
Yerim ya çok datlu 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Güzel yavrularım Ruby ve Maya
Ben hariç herkes :(
Ama gerçekten yeter hayat diyesi geliyor insanın sjxnszj
Hıhı. :(
Eldivenle sevilmek dahil mi sabriye hanım