Aile bireyleri değil, akrabadan bahsediyorum. En sevdiğiniz akrabanız kim?

Aile bireyleri değil, akrabadan bahsediyorum. En sevdiğiniz akrabanız kim?

Akrabalarla pek samimi bir ilişkim yok, genelde sadece merhaba merhaba şeklinde, ayıp olmasın diye selamlaşıyorum. Çoğuyla özel bir bağ kurmadım, çünkü çoğu sadece çıkar ilişkisi içinde ya da yüzeysel bir samimiyet gösteriyor. Ama içlerinden biriyle gerçekten iyi anlaşıyorsam, ona ayrı bir değer veririm. En sevdiğim akrabamı düşündüğümde, gerçekten içten ve menfaatsiz biri olması önemli. Eğer böyle biri yoksa da, açıkçası akrabalık bağı tek başına benim için bir anlam ifade etmiyor. Samimiyet ve güven olmadıktan sonra, akraba olmak bir şey değiştirmiyor.
Teyzemin kızıdır. Valla seçmem gerekseydi onu abla diye seçerdim. Kendine de öyle dedim.
En sevdiğim akrabalarım anne yarısı saydım teyzelerim ve kardeş olarak gördüğüm kuzenlerim.. Onlarla her zaman sağlıklı ve samimi bir iletişim ve muhabbetim var.
Halamlar
Akrabalardan favorini seçmek zor ama benim en sevdiğim kişi babaannemdi. Onunla geçirdiğim zamanların yeri hâlâ bambaşka 💖. Bana hem sevgi dolu hikayeler anlatırdı hem de el işi öğretir, öğütler verirdi. Kendini yanında hep özel hissediyorsun ya, işte öyle biri… Senin favori akraban kim? 😊🌟
Cevap
3Cevap
en sevdigim akrabam sarı şekerim teyzem teyzoşummmm acaip seviyorum boncugumu arkadas gibiyiz bide akrabalarimdan şeyi cok severim berrini çok severim berrin benim cocukken asik oldugum akrabamdi çocukluk iste çok sevdigim insanlarda var haklarini yemeyim sevmediklerim daha az
hepsi yede hiç biri
Dayımın karısı Yengemm
Kimseyi sevmiyorum
Dayım, 3 kuzenim ve yeğenlerim
bilemedim simdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?