Arkadaşlar sokak köpeği saldırısına uğramak üzereyim. Bana lütfen yardım eder misiniz mahsur kaldım?

Evime 6 km uzaklıkta ki yeşil alana geldim yürüyüş yapmak için. Önüme bir tane sokak köpeği çıktı. Bende onu görünce bir kamelyada oturdum. Köpek de yanıma geldi ve yarım metre ilerime oturdu. şu an bana bakıyor gözleri kan kırmızı. Evime gitmem lazım ama gidemiyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz rica ediyorum soru troll değil yemin ederim evime gitmem lazım gidemiyorum şu an ve kalp hastasıyım çok korkuyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar başka köpeklerde geldi şu an hepsi etrafima oturdu bana bakıyorlar cebimden telefonu çıkarınca ayağa kalkıyorlar telefonu cebime koyunca yerlerine oturuyorlar polisi aradım yakınlarınız dan yardım alın dediler bu tarz durumlarda ekip gonderemiyoruz dediler aileme ulaşamıyorum annem babam şu an işteler ben bugün izinliyim diye yürüyüşe çıkmıştım kalbimden rahatsızım ve şu an kalbim çok hızlı atıyor. bunlar beni öldürecekler biliyorum
Arkadaşlar sokak köpeği saldırısına uğramak üzereyim. Bana lütfen yardım eder misiniz mahsur kaldım?