Arkadaşlar kedimi bir köpek sırtından ısırmış görünce şok oldum ağlıycaktım sokağın ortasında nerdeyse yardım edin sizce ne yapmalıyım kan içindeydi sırtı :( :'( çok kötü oldum :'( kedi severlerer nasıl bir halde olduğumu daha iyi anlarlar !
Arkadaşlar kedimi sokak köpeği gelmiş ısırmış yardım edin?
off benimde kedim var ayağı takılsa sanki bebeğimin ayağı takılmış gibi hissediyorum bence sen şimdi yarayı temizle yıkama ama ılık su ve pamukla temizle yaranın büyüklüğüne görede sar
Ahh ahh napicam bilmem bide kendimi temizletmez hırçın ama annesinin bitanesi o. Veterinere gidicezz ama eve almam gerekicek onu en güvenli yer yanımda olması...
Ayrica bu kedi Senin olsa yemeğini bir gazete üzerinde verirdin. Hem böyle uzun su kabı olmaz. böyle kedi bakılmaz bem senelerdir at bakıyorum kedi bakıyorum. Yerde yemek verilmez birşeyin üzerine konulur
merak etmeyin onların dili antiseptik özelliğe sahip ve bu nedenle çok hızlı iyileştiriyorlar yaralarını ama hafif bir ağrı kesici verebilirsin yemeğinin arasında
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aaa çok sağolun.. korkudan ona birşey olucak diye ödüm koptu resmen
Keşke ben de kedimi yaralı olarak bulabilmiş olsaydım😓 pamuklara sarar kurtarmaya çalışırdım. Öperdim severdim. bu sabah cesedini buldum parkta. Köpekler saldırmış sanırım Çok üzgünüm çokk
Merhaba bende sizinle aynı sorunu on beş gün önce yaşadım çok üzgünüm keşke konuşabilsem sizinle açım dinmiyor içim parçalanıyor onu öyle düşününce çıldırtmak üzereyim geçer mi nasıl geçer unutması çok zor siz ne yaptınız nasıl oldunuz inşallah iyisinizdir ben çok kötüyüm
En İyi Cevaplar