Evcil Hayvanlar Gunaydin arkadaslar? Bu bana boyle bakarken ben nasil evden çıkabilirim? Fdeftxxsj2j23h Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ayakkabimi giyerken kapının önünde dikilmiş beni izliyo Gunaydin arkadaslar? Bu bana boyle bakarken ben nasil evden çıkabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
RüyaRüzgarı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% 4 ay Bir an önce gitse de yaramazlık yapsam duruşu 😀😀😀 0 2 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Nereyi kemiriyim hangi koltuğu perdeyi tirmalayayim diye dusunuyi Yorumla RüyaRüzgarı 4 ay kesinlikle. Sana da masum numarası çekiyor. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 ay Evcil Hayvanlar konusunda 6,6b cevap paylaştı. Direk yürüyerek çıkabilirsiniz. sağ sola adım atarak sdfsdf 0 1 Yorumla Fdeftxxsj2j23h Yeni 4 ay Allah allah oyle mi olmis
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 4 ay Evcil Hayvanlar konusunda 779 cevap paylaştı. İnsanın kedisi olması gerçekten güzel bir şey gidim de kedimi seveyim biraz 0 15 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Yas mamada ver hadi hadi fjgjxjwjf Yorumla FısFısOdaSpreyi 4 ay Daha dün yedi ablası dişleri çürür fazla yemesin :D Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Çürüyor mu gercekten Yorumla FısFısOdaSpreyi 4 ay Evet bir tanıdığımın kedisinin çoğu dişi çekildi sırf bu yüzden Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Neysek surekli alcak kadar param yok dicjzjs Yorumla FısFısOdaSpreyi 4 ay :D o bütün parasını kedisine harcıyordu Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay İndirimde falan aliyorum Yorumla FısFısOdaSpreyi 4 ay En iyisi ya çok alıştırma sokakta beslediğimiz 6 kedi var sürekli camımıza geliyor mama veriyorduk arada etli yemekler oluyor ondan veriyoruz mamaları beğenmiyorlar şimdi :D Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Ben bu kediyi 2 aylıkken arkadaşımdan aldim kedisi doğum yapmisti alıştı his bisi yemiyo evde etli yemek pisse onu bile yemez bi jambon sevio Yorumla FısFısOdaSpreyi 4 ay Krem peynir vermeyi dene benimki krem peynir canavarı :D Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Labne seviyo yogurt ayran türevleri seviyo labnenin ustundeki folyoyu veriyom skgjdjwjtj onu yaliy9 Yorumla FısFısOdaSpreyi 4 ay evet çok seviyorlar :D Kediler iyi ki var ya :D kedinin adı ne Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Balım Yorumla FısFısOdaSpreyi 4 ay balıma iyi bak soran Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Tamam abicim Yorumla
ZENOIN Takip Et Xper 4 Yaş: 21 4 ay Bu kedileri hiç sevmem yolda görsem kafasını 2 ye böleceğim 0 14 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Senin kafanın ikiye bölünmesi dilegiyle Yorumla ZENOIN 4 ay Kediyi seven kızıda sevmem mk Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Seni insan yerine koyanın beynini s... Yorumla ZENOIN 4 ay Olum insana demediğiniz lafı kediye diyorsunuz Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Onlarda bizim gözümüzde insandan farksız Yorumla ZENOIN 4 ay E biz öküz müyüz Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Bilmem nesin ama vicdan sahibi olmadığına eminim Yorumla ZENOIN 4 ay Yo hep kedileri beslerim ama sevmem ajsgejdhw Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Kafasını kopariyodun az oncr ap Yorumla ZENOIN 4 ay Benim kızdığım şey bu kedilere neden bu kadar değer veriyorsunuz hiç sevmiyorum sevgilim bile bana çok demediği lafları bu hayvana söylüyor Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Sevdiğim herkese verdiğim değeri ben veriyorum sevgilin drmekki seni sevmiyomus Yorumla ZENOIN 4 ay İlişkimiz 3 yıllık ve bağlıyız birbirimize hiç sıkıntımız olmadı güvrnilir sağlıklı bir ilişkimiz var Yorumla ZENOIN 4 ay Ama yavru kedi gördüğünde bir sürü şey söylüyor banda diyor ama bu hayvanlara daha çok dedi Yorumla ZENOIN 4 ay Saçma böyle bir konuyu tartışmak ama bir kızın görüşünü merak ettim Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 37 4 ay bunuda bahçeye sal fare filan yakalasın 😂😂 0 1 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Fare bunu kovalar kesin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 4 ay Ya oda gitte evi birbirine katayım diyorsa :D :D 0 10 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay O sirada defter kapağını kemiren kedim Yorumla Cevap sahibi 4 ay Yapma çocuğum yapma evladım diye uyaracak olan ben :D Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Gormuyorum ki atiyorum defteri cantaya bi bakıyorum ustunde iki delik Yorumla Cevap sahibi 4 ay Gelince koy önüne defteri bu sen mi yaptın de bakalım ne diyecek Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Miv deyip g. tunu dönüp gider djgjxjwjr mimarlik okuyorum evde bütün kagit kartonlari dolaba saklıyorum sayesinde düzenli olduk annem mutlu dofkxkwjej Yorumla Cevap sahibi 4 ay Kediler genelde sevdiği şeyleri bir daha yapmıyor mu? Ben gene kemireceğini düşündüm :D Oo çok iyi bir şeye vesile olmuş desene :D :D Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Koltuk tırmalıyor ya kanka kiziyoz anliyoda yoo Yorumla Cevap sahibi 4 ay Zeki hayvan farkedilince yapmıyor :D Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Akp seçmeninden daha akilli Yorumla Cevap sahibi 4 ay Ona bende hak veririm Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 4 ay Evcil Hayvanlar konusunda 375 cevap paylaştı. çıkma kal bugün 0 1 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Devamsızlığım yok derse gitcem maalesef Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% 4 ay Çok tatli 0 1 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Tesekkurler abisi Yorumla
cakir2607 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Onu da götür 0 4 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Okula mi Yorumla cakir2607 4 ay Evet ne olacak sanki değişiklik olur Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Olmaz ki Yorumla cakir2607 4 ay O zaman yapacak bir şey yok Yorumla
Dlooy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 87% 4 ay Çok tatlı 0 2 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Tesekkurler ablasi Yorumla Dlooy 4 ay 🙏😊 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 86% 4 ay Çok şirin kedi 0 1 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Aramızda kalsın sahibine cekmis tigjxjwjr Yorumla
Sensin-o Takip Et Xper 4 Yaş: 28 4 ay Masum 0 1 Yorumla Fdeftxxsj2j23h 4 ay Anası gibi sicjxjwjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir an önce gitse de yaramazlık yapsam duruşu 😀😀😀
Nereyi kemiriyim hangi koltuğu perdeyi tirmalayayim diye dusunuyi
kesinlikle. Sana da masum numarası çekiyor.
Direk yürüyerek çıkabilirsiniz. sağ sola adım atarak sdfsdf
Allah allah oyle mi olmis
İnsanın kedisi olması gerçekten güzel bir şey gidim de kedimi seveyim biraz
Yas mamada ver hadi hadi fjgjxjwjf
Daha dün yedi ablası dişleri çürür fazla yemesin :D
Çürüyor mu gercekten
Evet bir tanıdığımın kedisinin çoğu dişi çekildi sırf bu yüzden
Neysek surekli alcak kadar param yok dicjzjs
:D o bütün parasını kedisine harcıyordu
İndirimde falan aliyorum
En iyisi ya çok alıştırma sokakta beslediğimiz 6 kedi var sürekli camımıza geliyor mama veriyorduk arada etli yemekler oluyor ondan veriyoruz mamaları beğenmiyorlar şimdi :D
Ben bu kediyi 2 aylıkken arkadaşımdan aldim kedisi doğum yapmisti alıştı his bisi yemiyo evde etli yemek pisse onu bile yemez bi jambon sevio
Krem peynir vermeyi dene benimki krem peynir canavarı :D
Labne seviyo yogurt ayran türevleri seviyo labnenin ustundeki folyoyu veriyom skgjdjwjtj onu yaliy9
evet çok seviyorlar :D Kediler iyi ki var ya :D kedinin adı ne
Balım
balıma iyi bak soran
Tamam abicim
Bu kedileri hiç sevmem yolda görsem kafasını 2 ye böleceğim
Senin kafanın ikiye bölünmesi dilegiyle
Kediyi seven kızıda sevmem mk
Seni insan yerine koyanın beynini s...
Olum insana demediğiniz lafı kediye diyorsunuz
Onlarda bizim gözümüzde insandan farksız
E biz öküz müyüz
Bilmem nesin ama vicdan sahibi olmadığına eminim
Yo hep kedileri beslerim ama sevmem ajsgejdhw
Kafasını kopariyodun az oncr ap
Benim kızdığım şey bu kedilere neden bu kadar değer veriyorsunuz hiç sevmiyorum sevgilim bile bana çok demediği lafları bu hayvana söylüyor
Sevdiğim herkese verdiğim değeri ben veriyorum sevgilin drmekki seni sevmiyomus
İlişkimiz 3 yıllık ve bağlıyız birbirimize hiç sıkıntımız olmadı güvrnilir sağlıklı bir ilişkimiz var
Ama yavru kedi gördüğünde bir sürü şey söylüyor banda diyor ama bu hayvanlara daha çok dedi
Saçma böyle bir konuyu tartışmak ama bir kızın görüşünü merak ettim
bunuda bahçeye sal fare filan yakalasın 😂😂
Fare bunu kovalar kesin
Ya oda gitte evi birbirine katayım diyorsa :D :D
O sirada defter kapağını kemiren kedim
Yapma çocuğum yapma evladım diye uyaracak olan ben :D
Gormuyorum ki atiyorum defteri cantaya bi bakıyorum ustunde iki delik
Gelince koy önüne defteri bu sen mi yaptın de bakalım ne diyecek
Miv deyip g. tunu dönüp gider djgjxjwjr mimarlik okuyorum evde bütün kagit kartonlari dolaba saklıyorum sayesinde düzenli olduk annem mutlu dofkxkwjej
Kediler genelde sevdiği şeyleri bir daha yapmıyor mu? Ben gene kemireceğini düşündüm :D Oo çok iyi bir şeye vesile olmuş desene :D :D
Koltuk tırmalıyor ya kanka kiziyoz anliyoda yoo
Zeki hayvan farkedilince yapmıyor :D
Akp seçmeninden daha akilli
Ona bende hak veririm
Ben bi yere giderken çocuklarım jske
çıkma kal bugün
Devamsızlığım yok derse gitcem maalesef
Çok tatli
Tesekkurler abisi
Onu da götür
Okula mi
Evet ne olacak sanki değişiklik olur