şu an benim evimde iki kedi ve bir köpeğim var. Siz evde hayvan beslemek ister misiniz?

şu an benim evimde iki kedi ve bir köpeğim var. Siz evde hayvan beslemek ister misiniz?

Ben kuş ve balık besledim kediye ve köpege cesaret edemem açıkcası istemiyorum da sorumlulugu daha fazla bir de disi köpeklerin kedilerin regl olma gibi bir durumu varmış olursa disi olsun istiyordum bunu öĝrendiğimden beri istemiyorum da çünkü ekstra ilgilenmem gerekecek ayrıca bakımları da masraflı en azından düzgün bir işim güzel bir bahçem olana kadar istemiyorum bir de kardeşim bir kedi sahiplendi sonra bakamadı lafımı geçiremedim kardeşime sokağa saldı kaçtı kedi daha önce de sokaktaymış alıstırirdık bence ona da baya uzulmustum o nedenle kendi evim olmadıkca kedi köpege bakamam ama bir kedim olsun da hep istemisimdir kendimle çelisip duruyorum kardeşimin durumuna düsmek istemem açıkcası bakamam diyosan geri ver ve ya ben bakarım bile dedim saldı kediyi 2 gün ya da 1 gün kaldı kedi bizde o olaydan sonra hiç istemez gibi oldum
Aile evinde vardı ama şu an başka yerdeyim
Yalnız iken evcil hayvan bulundurmam yanımda
Mümkün olduğunca odada kalmak istemem, sabah atıp akşam eve gelmek isterim
İş hobi spor olarak kendime öncelik tanışmalıyım, evde kedi beslemek tembellik simgesi olabilir
Cevap
23Cevap
Evet rakun isterdim
2017 - 13 Eylül 2023
İlk tarihinden beri bana yoldaş olan canım kızım. Gittiğin yerde mesut mesut uçuyorsun, Allah'ım cennetinde kavuştursun bizi.)

Diğeri olarakta şu an sokaktan gelen bi' kedim var onu besliyorum, dönem dönem çok fazla bebekleri oldu hâlâ da bebekleri var.
İki kedim var, eşim kabul etse en az 5-6 tane daha sahiplenirim.
Besliyorum, bir ara evimiz hayvanat bahçesi gibiydi.
Güzel ama sorumluluğu da zor. İnsanlar həvəs gibi alıp sonra atıyorlar.
Yok hastalıkları vs olabiliyor, o anlamda.
Benim kuşlarım durduk yere ölmüştü, çok üzülmüştüm.
Belki de...
İstemez ya en fazla tavşan beslerim. d
Ama bu aralar küçük pofidik köpeklerden düşünüyorum süs köpekleri mi deniliyo ondan🤒🙄
Minik keçilerden al sfsf
Yok onlar çok ses çıkarıyo ghgj
İstemem çünkü sorumluluk gerektirir ve ekstra bir sorumluluğu istemiyorum hayvana yazık
İstiyorum 2 yıla kadar bir kedi sahiplenmek istiyorum inşallah 😍
Hayvan beslemiyorum kedilerden birini yollar mısın 🤧
İstiyorum ben de 2 tane kedi bir tane de olsa da olur ama yanlız kalmasın diye 2 tane alırım ama şu anda ona durumum yok kendime bakamiyorum ben daha
Hep istedim fakat tek yaşıyorum. Kılı tüğü sorumluluğu rahatsız eder diye düşünüyorum. Geri adım atıyorum.
Ama ‘ bir kere eve aldığın zamanda geri vermek daha zor ‘ diyorlar.
Daha öncesinde muhabbet kuşu besliyorduk ama ulaşımda falan sıkıntı oldu sonra kedi saldırdı vefat etti sonra da bir daha almadık.
Alerjim var o yüzden mümkün değil. Arkadaşım kendisiyle beraber ziyarete geldi ve neredeyse ölüyordum.
İki keid bir köpekle o evin hali nasıldır diye düşünüyorum bizde bir kedi bar yemeğin içinden bile kılı çıkıyor
Kedi beslemek istiyorum fakat ön yargılarım var. Etrafı pisletir, tüyleri farkında olmadan yutulsa saglik sorunlari olur vs.
3 yıldır kedi besliyorum ve ailemden son zamanlarda bu konuda çok kötü yorumlar alıyorum o yüzden de artık beslemiyorum
3 tane muhabbet kuşum var zaten. Onun haricinde bir kedi almayı düşünüyorum.
Tabiki isterim. Ama en sonunda ondan ayrılmak bir şekilde, can acıtıyor
İsterim düşünüyorum da ama hayvan evimde rahat olamaz kızım rahat vermez
Kedim var birde doberman çok istiyorum büyük bir evim olursa ileride doberman alcam
Erkek kardeşim yetiyo az önce miyavliyodu valla sfsfsf
Evde iki kedim var yakında da torunlarım olcak Mik Mik diye nsjdodndnmf
2 tatlı kedim var benim de. Ay keşke köpeğim de olsa
O kediş üzgün bakmasın nolur besleyesim geldi görünce
Çok yakın bir zamanda kedim olmuş oldu, güzel bir duygu farklı hissettiriyorlar.
Aynı anda 2 pitbul bir Doberman besledim verdim kurtuldum birdahakine tövbeler olsun asla
Kendime zor bakıyorum bir de hayvanın sorumluluğunu kaldıramam ama severim hayvanları sadece sorumluluğu fazla
Sanırım bunu yapacağım. Evde yalnız yaşayacağım için bir kediye ihtiyacım olacak 🌸
Miyavlayan abazalar gelmemiş buraya hayret.
Benim jeton yeni düştü. İyi oldu bu yorumu yaptığın. Teşekkür ederim
😂😂😂
🤦🏻♀️
Bir kedim olmasını çok isterdim.
Şöyle 3, 4 tane kedi beslemek isterdim. Kendi evim olduğu zaman kesinlikle kedi sahiplenmesi düşünüyorum.
Evet kedi beslemek isterdim
Evde şu an dört tane kedi besliyorum
evet besliyorum🙏
Beslerim tabiii, kedim var evimde. Annemin 3 köpeği 15 kedisi var 😂
Zaten kedim var 🥲🥲🥲 oreo ismi
İsterim de ailemleiyim
Besliyorum beslemeye devam edicem
Besliyorum. 5 aylık kızım var çok seviyorum çok güzel vakit geçiriyoruz onunla 🐾
Var bir tane minnoş kedicik
Civcivlerim var
Çok isterdim, aileme yeni bir üye olurdu..
işe girdiğim zaman alıcam
evde hayvan bakılmaz
Besliyorum zaten Cok iyi geliyor insanlara
En son kedim öldüğünden bu yana pek istemiyorum.
3 kedi bir köpegim var
Ben balkonda besliyorum kediyi
evett minik bi tane yeni doğmuş kedi olabilir 🥲🥲
Evet bi kedi beslemek isterdim
Bir kedim var
Köeğim ve kedim var
Hayır
evet kedi ya da köpeğim olsun isterdim
Heryere dışkı yapıyorlar evde bakmiyorum
Evettttr
Besliyorum zaten erkek kardeşim sjjs
Yokkk