Güncellemeler
+1 yıl
Dayanamayıp kediye kötü davrandım brni affeder mi :((
Güncellemeler
+1 yıl
*beni
https://hizliresim.com/1s5b5h5
O kadar moralim bozuldu ki ağlıyorum. Kısa süreliğine yemek hazırlarken koltuğa bıraktım girmiş ısırmış sapları. Yenisini almak gerekiyor mu sizce? Yapacağını düşünmemiştim. Üzüntüden ağlıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sakın kediye kızıp kötü davranma
Kızmamak için ağladım epey söylendim ama kızıyorum işte yine de. Eve, odama falan yeni eşya almaya korkuyorum. Koltukları tırmaladı zaten salondaki.
kedinin yaptığı normal, tırnaklarını kesmelisisniz ve dişleri için kauçuk veya ağaç dalı tarzı şeyler almalısınız. Bir şey olmaz abartıyorsun :d
Isırması için oyuncak aldım kesmiyor hayvanı. Ayda bir kesiyoruz ayrıca tırnaklarını ama işte hayvan...
Bir ay yaklaştı bu arada yine. Bugün annene diyeyim kesmeye çalışalım.
Yirmi üçünde veterinere gidecek aşı için o zaman keselim veya tırnaklarını.
anladım idare edeceksiniz biraz, sen onu pek benimseyemedin sanırırm -.- adı yokmu cinsi ne
aynen aşılarını tam yaptırın
Ya yok çok seviyorum ama yine de zarar vermesi beni üzüyor. British. Adı Paşa.
british biliyorum özellkli kedi, olsun yaw artısı daha fala eve neşe katıp güzelleştiriyolar. Bizimde var. Tekir ayrıca binanında kedisi var. :) hepsine bakıyoruz
Peki böyle durumların yaşanmaması için ekstra önlem alıyor musunuz? Bir de bu sap değişiyormuş sanırım gidiğ soracağım.
Böyle kullan ne olacak
Eşyalarımı korumaya çalışıyorum zarar gelsin istemiyorum uzun süre dayansın istiyorum ama yıprandı bu böyle olunca. Görüntü olarak da çok kötü. Sağlam dursun yani.
Bir şey olmaz minik imzasını atmış sadece
Böyle şeyler olunca hayvan beslemek yanlış diye düşünüyorum. Koltukları da tırmalıyor
Yeni eşya almak istiyorum odama ama korkuyorum. Hemen 2. el yapıyorlar.
Bırak eğlensin hayvan
İşte ama bu eğlence değil. Yeni çerçeve mi alayım? Daha 1 yıl oldu böyle kullanmaya devam etsem iyice eskiyene kadar?
Yok ama kullan yazmışsınız zaten.
Gözlükçüye sor belki o yökarı değişiyordur
Yeni çerçeve mi alayım? Daha 1 yıl oldu böyle kullanmaya devam etsem iyice eskiyene kadar?
Hayır şu tuttuğun uçlar varya orası değiştiriliyordur diyorhm
Sanmam ya bütündür o çerçeve olarak
Hayır değil benim annemin çıkmıştı misal o tuttuğun kulp bence vardır sen git sor derim
Şu an hava çok yağmurlu ama sorayım bir ara.
afiyet olsun kedişe
Ama yemek değil ki o :(((
kemirecek bir şey verseydin
yapacak bir şey yok kızma hayvana çaresine bak gözlükçüye git camı çıkarsınlar yeni çerçeveye taksınlar
Yeni çerçeve mi alayım? Daha 1 yıl oldu böyle kullanmaya devam etsem iyice eskiyene kadar?
Kullanmak istemez gibi tavrın var sandım o yüzden böyle dedim yoksa kullan tabi boşa masraf etme
Yani böyle olmasaydı daha iyi olurdu tabi. Ben seviyordum bu çerçeveyi.
Anladım ama yapabilecek bir şey yok🤷🏻♂️