Evcil Hayvanlar Kedim gözümün altını çizdi ne yapmalıyım? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor hatasını anlaması için küssem mi? yoksa hatasını anlamaz mı Güncellemeler+1 yıl gözüme geliyodu az daha. kör olabilirdim Güncellemeler+1 yıl 3 gün odamdan kovsam, hiç sevmesem anlar mı? Kedim gözümün altını çizdi ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun göz damlası alın 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Çokta umurundaydın. Kediler umursamaz https://www.youtube.com/watch?v=oN759tFvmmw 1 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl üf gıcıklar Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Anlamaz bence bu seferlik affet gitsin zaten oda pisman olmustur 1 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl pişman olduğunu hiç sanmıyorum :D Yorumla sewen +1 yıl Akli varsa senin gibi bi sahibi varken akilli olur 😄 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Onu gezdir biraz enerjisi çok uzak dur azda.. Tırnaklarını kes 😂 1 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kediler öyle şeyleri takmazlar kedilerinden başka kimseyi umursamazlar istediğini yap 😂 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 476 cevap paylaştı. Kedinin Hiç Havasında Olmasından yerine denk gelmişsin 😅 Küsmene gerek yok Mama veya yemek ver hemn yanına gelir ilgi gösterir 😊 arada huysuzlujlari üzerinde 0 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl kedi sorunu görse gözüyün altını sqyim derdi emin ol 0 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl hahha Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kediler tuhaf canlıdır yani sen küssende umrunda olmaz muhtemelen. 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl :( Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Sen küssende sana işi düşerse ne yapar eder bana hizmet et köle moduna getirir. Bende baktım daha önce ve böyle oluyor. Yorumla
BlackLiterary Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Tebrikler bu yaşta bu zekaya sahipsin gurur duydum şu an 😂 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Valla kediye ne yaparsan yap anlamaz :D 1 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl barışmaya karar verdim onun için. gıcık! Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl dua et çıkarmamış hayvanlara fazla gözle yanaşmayın ne yapacağı belli olmaz 0 0 Yorumla
Papazfikko Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Bu konuyu abarttınız kediyede trip atılmaz 😂 0 4 Yorumla aslıı_449 +1 yıl gözümü çıkarıyodu. odama almamayı düşünüyorum. sevmicem de hiç. 3 gün boyunca kucağıma da almıcam Yorumla Papazfikko +1 yıl Kedi bu insan değil anlamaz öyle çizdiğinde kıssaydın anlardı Yorumla aslıı_449 +1 yıl keşkee çizdiği an kızsaydım Yorumla Papazfikko +1 yıl Keşke kediler zaten çok ısrarcı ve inatçı dır kızmaktan başka bişiden anlamazlar Yorumla
ŞahinM1987 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl eğitimliyse Anlar. ona ceza ver. görüşme onunla😄😄 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun dikkat edin 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl teşekkürler Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Rica ederim Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ben olsam pişirir yerdim 0 1 Yorumla aslıı_449 +1 yıl ahhdhjds Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 522 cevap paylaştı. Mesafe koy, hatasını yoksa anlamaz. 0 0 Yorumla
hibhoplifee Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ohaa ya gözünü çıkarsaydi 😱 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl :( Yorumla hibhoplifee +1 yıl Pis sıpa kedilere aşığım bu arada 🤣😍 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 430 cevap paylaştı. Trip at 1 0 Yorumla
Sméagol-X Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Senin küstüğünü nerden bilsin hayvan. 😂😂 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl bilir aslında. çünkü hep odama alırım, kucağıma alırım, severim. bu sefer hiç yanıma almasam? Yorumla Sméagol-X +1 yıl Valla bilmiyorum, hayvanın küstüğünü anladığını duymadım da görmedim de. Dene istersen ama onun içgüdüsü öyle, vahşi. Yorumla
Sadecesugardaddy Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kız mı kedin 0 8 Yorumla aslıı_449 +1 yıl erkek. kız da var. ama o çok uslu Yorumla Sadecesugardaddy +1 yıl Benim erkek vwrr bulusturalım bebeleri olsun Yorumla aslıı_449 +1 yıl benimkiler kısır ama hahhahah hiç çiftleşmeden hemen kısırlaştırdık :( Yorumla Sadecesugardaddy +1 yıl Yaaa :( Çocukları olaydı bari hic anne baba duygusunu tadamicaklar Yorumla aslıı_449 +1 yıl kızımın yavruları oldu aslında :D ama oğlanı hemen kısırlaştırdık. anasının üstüne çıkıyordu çünkü Yorumla Sadecesugardaddy +1 yıl HshwhwjBenim oğlanı getiriyim de senin kızın kızgınlığını alsın. Çok sert yapar ama seninki bayılırrr buna Yorumla aslıı_449 +1 yıl yok oğlum kızgınlıktaydı. annesini rahatsız ediyo diye ikisini de kısırlaştırdık sjksdgk Yorumla Sadecesugardaddy +1 yıl Kısırlastirman sorun değil amac eğlenmeleri zevkine jsjsj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Geçmiş olsun göz damlası alın
Çokta umurundaydın. Kediler umursamaz
https://www.youtube.com/watch?v=oN759tFvmmwüf gıcıklar
Anlamaz bence bu seferlik affet gitsin zaten oda pisman olmustur
pişman olduğunu hiç sanmıyorum :D
Akli varsa senin gibi bi sahibi varken akilli olur 😄
Onu gezdir biraz enerjisi çok uzak dur azda..
Tırnaklarını kes 😂
Kediler öyle şeyleri takmazlar kedilerinden başka kimseyi umursamazlar istediğini yap 😂
Kedinin Hiç Havasında Olmasından yerine denk gelmişsin 😅 Küsmene gerek yok Mama veya yemek ver hemn yanına gelir ilgi gösterir 😊 arada huysuzlujlari üzerinde
kedi sorunu görse gözüyün altını sqyim derdi emin ol
hahha
Kediler tuhaf canlıdır yani sen küssende umrunda olmaz muhtemelen.
:(
Sen küssende sana işi düşerse ne yapar eder bana hizmet et köle moduna getirir.
Bende baktım daha önce ve böyle oluyor.
Tebrikler bu yaşta bu zekaya sahipsin gurur duydum şu an 😂
Valla kediye ne yaparsan yap anlamaz :D
barışmaya karar verdim onun için. gıcık!
dua et çıkarmamış hayvanlara fazla gözle yanaşmayın ne yapacağı belli olmaz
Bu konuyu abarttınız kediyede trip atılmaz 😂
gözümü çıkarıyodu. odama almamayı düşünüyorum. sevmicem de hiç. 3 gün boyunca kucağıma da almıcam
Kedi bu insan değil anlamaz öyle çizdiğinde kıssaydın anlardı
keşkee çizdiği an kızsaydım
Keşke kediler zaten çok ısrarcı ve inatçı dır kızmaktan başka bişiden anlamazlar
Kedidir nankor hayvan
eğitimliyse Anlar. ona ceza ver. görüşme onunla😄😄
Geçmiş olsun dikkat edin
teşekkürler
Rica ederim
Ben olsam pişirir yerdim
ahhdhjds
Mesafe koy, hatasını yoksa anlamaz.
Kuduz aşısı oldunmu
kedi bu çok mıncıklarsan çizer :D
Dua et kestaneni cizmedi 😂😂😂
Adı üstünde hayvan yapar
Ohaa ya gözünü çıkarsaydi 😱
:(
Pis sıpa kedilere aşığım bu arada 🤣😍
Trip at
Senin küstüğünü nerden bilsin hayvan. 😂😂
bilir aslında. çünkü hep odama alırım, kucağıma alırım, severim. bu sefer hiç yanıma almasam?
Valla bilmiyorum, hayvanın küstüğünü anladığını duymadım da görmedim de. Dene istersen ama onun içgüdüsü öyle, vahşi.
Kız mı kedin
erkek. kız da var. ama o çok uslu
Benim erkek vwrr bulusturalım bebeleri olsun
benimkiler kısır ama hahhahah hiç çiftleşmeden hemen kısırlaştırdık :(
Yaaa :(
Çocukları olaydı bari hic anne baba duygusunu tadamicaklar
kızımın yavruları oldu aslında :D ama oğlanı hemen kısırlaştırdık. anasının üstüne çıkıyordu çünkü
Hshwhwj
Benim oğlanı getiriyim de senin kızın kızgınlığını alsın. Çok sert yapar ama seninki bayılırrr buna
yok oğlum kızgınlıktaydı. annesini rahatsız ediyo diye ikisini de kısırlaştırdık sjksdgk
Kısırlastirman sorun değil amac eğlenmeleri zevkine jsjsj
Küs 🙂🙂
küsmen daha iyi