Mahallenin köğekleri sağ olsun eksik etmiyorlar. Sopayla kovalıyorum artık. Bakamayınca sokağa saldığınız köpekler işte insanların başına bela olabiliyor. Allah korusun büyük zararlarda veriyorlar bazen.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Mahallenin köğekleri sağ olsun eksik etmiyorlar. Sopayla kovalıyorum artık. Bakamayınca sokağa saldığınız köpekler işte insanların başına bela olabiliyor. Allah korusun büyük zararlarda veriyorlar bazen.
Geçmiş olsun kardeşim. bende uğradım ama neyse ki hızlıyım :D şaka bir yana ısırmıştı da küçükken. ama kuduz değildi neyse ki.. ben seviyorum ya köpekleri sürekli takılırlar peşime ne zaman görsem sever mama veririm.
Warglar saldırdı legolas 😄 Isıramadılar ama.
Orada olacaktım ben :D
Ben şahsım adına uğramadım ama dayımın kızı 5 6 köpeğin saldırısına uğradı ( 16 yaşında ) belediye çalışanları zor kurtarmış ellerinden kafa tası alin bölgesi derisinden tutun bacak , sırt bölgelerinden Cok zarar görmüştü hatta haberlere kadar çıktı bu durum onu fiziksel yaraladığı gibi piskolojik olarak ta çok yaraladı hastaneden çıkınca sürekli kabuslar görmeye bağırmaya ağlamaya başladı bir çok yerinde dikiş izleri var çok şükür ki canına bişey olmadı gün geçtikçe de daha iyiyiye gidiyor yaraları izleri vss şu an iyi ama tek sokağa çıkamıyor korkuyor rabbim kimseye bu anı yaşatmasın ve bu konuda bir önlem alınması şart oldu
Evet çok uğradım onlarda sapık benim gözumde sdafgss
ahaha 😄
Teşekkürlerr kralımiz
Cevap
8Cevap
Bunun çözümü kısırlastırma ve sahiplendirme aslında belediyeler çalışmadığı için köpeklere de yazık oluyor
Evet kesinlikle haklısın. Ben kovalayıp kaçırıyorum ama küçük çocuklar , kızlar korkabiliyor. Korkanında üstüne daha çok gelirler.
Hayır uğramadım. Sesleri çok çıkınca yolumu değiştiriyorum. Bazıları mama falan dinlemiyor atlıyor insanın üstüne.
Evet öyle maalesef. Hayvanları ben de çok severim ama ilerisi çok tehlikeli. Belediyeler el atması lazım. Köpek salmanında önüne geçilmek lazım.
Olmuştu bir kere de iyi reaksiyon verdiğimi düşünüyorum kafasına hiç beklemedim halde benim de güzel bir tekme atmıştım gitmişti
Maalesef. Çok severim onları aslında. Hep beslemeye de çalışırım. Dostumdan kazık yemiş gibi üzülmüştüm
Uğradım bir gün gece 6 köpek saldırmıştı kaçmıştım. Ama iyi ki saldırmışlar o gün korkumu yendim artık saldırsa da kaçmıyorum.
Az kalmıştı hemde 2 kez xndjdjd. Birinden tam ısırıktan ucuz kurtuldum ötekinde kovaliyordu uzaktan miniciktim 😛
Uğradım ısırdı peşinden kovaladım kaçmıştı kah*e evladı
Kanka ben deo ile kovalıyorum ya da bağırıyorum gidiyorlar ajsjsj
Küçükken evet ama simdi sokak kopeklerinin hepsiyle arkadasim
Birkaç kilo mama alıp döksen öyle olmucakta sizin kafanız prk basmıyor böyle duyarlı davranışlara hem onlar seni nasıl koruyacak gör
Haklısın ablacım elimizde mama yapışık geziyoruz. Ben elimden geldiğince besliyorum zaten. Ayrıca dışardan gelen insanlarda var. Gruplaşmış köpekler dinlemezler mamayı filan. Yem veren kadını öldürdüklerinide haberlerde görmüştüm.
Ben hayvanları çok severim ama kendimide ısırttırmam.
Köpek değil de koç saldırısına uğradım. Kafasıyla vurdu pç kurusu. Kaburgam kırıldı zanettim ama bir şey olmamış.
Küçükken olmuştu yerden yere vurmuştu beni
Geçmiş olsun , küçükmüşsün birde. Üzüldüm .
Geçmiş oyşun ivet çuk başıma geydi
Teşekkür ederim. Isıramadılarda işte bir savaş oldu köpeklerle 😄
Köpekleri Isengard'a götürüyorlar.
Evet karnımda izleri duruyor yıllardır
2 tane kovaladı dün kaçtım 😄
Küçükken uğramıştım
Hadi yaa geçmiş olsun. Etkisi filan oldumu veya yarası?
Köpekler yüzünden dışarı çıkamıyorum
Küçükken kovalamıştı yedi tane ya kâbus gibiydi..
Küçükken uğradım ya
kaldım
birçok defa
Çocuken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?