İnsan olan köpeklerden bahsetmiyorum, millete laf sokmayın. Havlayan, normal köpeklerden (canis lupus) bahsediyom.

İnsan olan köpeklerden bahsetmiyorum, millete laf sokmayın. Havlayan, normal köpeklerden (canis lupus) bahsediyom.

Evet, hem de elimle beslediğim köpekler. Hatta bu konuda ciddi tecrübe sahibi oldum. Mesela ısırmak isteyen köpek bir anda atlamıyor. Önce kulakları geriye yatıyor. Kafası yaklaşık iki santim kadar geriye doğru çekiliyor. aynı anda dudakları aralanıyor ve dişlerini göstermeye başlıyor. Ortalama iki saniye içinde ok gibi fırlayıp bir anda en yakın uzvunuza dişlerini takıyorlar. İşin kötüsü korkuyu hissediyorlar. Sanırım korktuğumuzda bir çeşit koku salgılıyoruz ki bu durum köpekleri aşırı rahatsız eder. Hırlayıp saldırırlar. Bu da kısır döngüye neden olur. Korkarsan saldırırlar. Saldırırlarsa daha da korkarsın. Bu da köpeği daha da kızdırıp daha çok saldırmasına neden olur.
Bu konuyla tam alakası yok ama hani böyle bazı sevimsiz tipler vardır. Yaninda itiyyle sokakta gezer. Köpek bir şekilde huylanıp üstünüze atlamaya çalışır. Havlamalar hırlamalar. Köpeği tutan tek şey o zibidinin elinde tuttuğu tasma ipidir. Bir de böyle gevrek gevrek sırıtıp ''Korkmayın korkmayın ısırmaz'' demez mi!!! Hep içimden gelmiştir. O tipi alıp 6 metrelik yetişkin bir arslanın altına yatıracaksın. ARslan bunun suratına salyalarını akıtıp hırlarken kulağına eğilip ''Korkma korkma ısırmayacak, sadece ananı belllleyecek''' yani bunu yapabilsem gözü açık gitmezdim.
Sayısını hatırlamıyorum. Lisede yaşadığım saldırıya kadar, önüme pitbull koy kafasını okşardım bir şekilde fakat o saldırıdan hani g-t zoruyla kurtuldum. 4-5 tanesi harbi başedilecek sayıda değillerdi. O günden sonra çoğunlukla köpeklerden uzak duruyorum ŞSDKLAFLAKDFLA
Hav hav diye kovalamıştı ama saldırmadı
Insan olan köpeklerden de normal olan köpekler tarafından da ikisinden de saldırıya uğradım
Yaralandın mı?
İnsan olan KÖPEKLERDE yaralandım
Cevap
9Cevap
Bir keresinde okula giderken kulaklıkla yolda yürüyordum. Kopek havlıyordu komşumun bahçesinden aman dedim saldırmaz bağlı zaten. Meğerse köpek, o köpek değil sokakta yaşayan farklı bir köpekmiş. Uçurum gibi bir tümsekten atlayıp onumu kesti. Arkadaşı da geldi arkamda durdu. Hoşt diye çantayı sallayarak bağırdım. Kaçtılar sonra palmzpqlmx
Çocukken uğradım. Başka çocuklar kışkırttı. Köpeklerin suçu yoktu.
Oo çok artık bağışıklık oldu ben onlara havlıyorum
Çok küçükken peşime vermişti çıglık ata ata kaçmıştım sonra kopek durmuştu
Küçükken saldırmıştı kacmistim şimdi saldırsa ayvayı yerim büyük ihtimalle
Hayırda çocukkeb kovalamıştı
Beni de kovalamıştı, ciyaklayarak kaçmıştım
Uğrasak nolur HAYT desem gidiyo
Kovaladı ama ısıran olmadı
zombi gibi kuduzun biri ısırmıştı beni
Bir ara Alman kurdu tarafından
Ugramadim
Göz göze gelmiştik
köpek biziz valla :D