Öncelikle merhabalar bir tanesi anneleri olmak üzere 3 kedim var ve anne olan kedim maalesef ki her yere tuvaletini yapıyor bir sürü kişiye sordum bir sürü yöntem denedim tuvalet kapları hep temiz oluyor ve 3ünün de ayrı kum kabı var gidip özellikle aynaların önüne tuvaletini yapıyor tuvaletini yaparken de aynaya tırmanmaya çalışıyor hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum aylardır böyle lütfen bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz bu durumla nasıl başa çıkıcaz artık çok bıktık
Not; diğer iki kedimde böyle bir huy yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bendede var iki tane kedi biri cins biri tekir, ama hiç böyle bir şey başıma gelmedi, aynaları kaldırmayı deneseniz?
Aynaların üstünü gazetelerle bantlıyorum havlularla örtüyorum fakat yine de aynı durum aynaların yerlerini ezberlemiş bir de duvara sabit olduğu için bir şey yapamıyorum maalesef
Onlar öyle bir akıllı ki, başa çıkmak zor, aklıma bir şey gelmiyor yaa, benim kedim kızgınlık dönemine geldiğinde koku bıraktığı yerlere sirke sıkıyordum camsil fısfısıyla, ve kesmişti birdaha yapmadı, böyle bir şey denedinizmi peki?
Evet hayvanlara zarar gelmemesi açısından çamaşır suyu hiç kullanmadım beyaz sirke ve diğer hassas yöntemler denedim sonuç yine aynı çocukluğumdan beri bir sürü evcil hayvan besledim ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Çamasır suyu olmaz zatende, beyaz sirke değil üzüm sirkesi dene bence, ben öyle kestirdim anca
bir de anne olacak ya… çok yazık
Doğaya birak
Kıyamıyoruz ailecek çok alıştık uzun süredir bizimle birlikteler ve böyle bir şeye vicdanım el vermiyor ne yazık ki
Ama olmasi gereken o biri seni çok sevdiğini söyleyerek bir ömür ev hapsi verse en lux yemek kıyafet ve eşya ile evi doşese istermisin o evde yaşamak hiç dışarı cikmayacaksin
bunların dışarda yaşayabileceğini düşünmüyorum taşıma çantasıyla bile evimin altındaki veterinere götürürken aşırı korkuyor hareketsiz kalıyor hayvancağız eve misafir gelince bile kendini saklıyor hemen korkudan
Kuşlar yavrularını yuvadan iteklerken hiç vijdan azabı çekmezmiş bu hayatta yaşayacaksan uçmayı ogreneceksin yoksa zate av olursun ha şimdi ha sonra
Kısırlaştırdın mı?
Yok hayır bize geldiğinde daha sütten kesilmemişti bile yaklaşık 2 senedir bizimle
3 tane British kedim var. Bende de dişi olan bunu yapıyordu. Her gün b*k ile uyanıyordum. Yatak, halı, mutfak…Tek çaresi kısırlaştırmak. Hemde acil.
Umarım ki kısırlaştırmak işe yarar. Bende her sabah uyandığımda aynı manzarayla karşılaşmaktan bıktım artık
Tek çözümü bu. Tekir mi cins mi?
Tekir
Ya tekirlerin doğası ev değil açıkçası. Ama kısırlaştır illa benimle olacak dersen.
annesi normalde ev kedisiymiş fakat doğurduktan sonra ev sahibi yavrulara sinirlenip hepsini sokağa atmış bizde kıyamadığımız için sahiplendik böyle başladı serüvenimiz
Yani yeni yeni böyle yapıyorsa kısırlaştır. Tekir bir de arsız olur ne kadar bağırırsan o kadar yapar.
Veterinere git sana ogretsin
Vay terbiyesiz
başa çıkamazsın