Abimin arkadaşı vermiş bizde van-scottish cinsi kedi vardı tazmanya gibi bir şeydi. Bu çok sakin yumuş yumuş ya kedi sevgim dirildi bir anda. (farkındayım abimin kollara bir lazer şart ama klasiko 06 erkekki yapacak bir şey yok)

Abimin arkadaşı vermiş bizde van-scottish cinsi kedi vardı tazmanya gibi bir şeydi. Bu çok sakin yumuş yumuş ya kedi sevgim dirildi bir anda. (farkındayım abimin kollara bir lazer şart ama klasiko 06 erkekki yapacak bir şey yok)

İnsanlardan çok seviyorum evde golden besledim diye ev sahibi evden attı sırf onun için bütçemi zorlayıp müstakil ev tutmuştum rahat etsin diye maalesef ülkemizde hayvanlarında en az insanlar kadar yaşama hakkı olduğunu unutuluyor.
Ev sahipleri genelde ketum mikroptur
Evden çıkmadan iyice s*çtı köpeğim evin ortasına öyle çıktım zaten föfkfkdd
Slaaaayyyy💅😂😂 bizde de apartmanda biri komşunun kapısının önüne 💩 nu yaptırmış köpeğine wp grubunda kavga çıkmıştı adam bokun her karesini farklı açıdan çekip hruba atmıştı sjxnsjxnsjxnndn
Sanat eseri gibi sçmiş demek ki hayran kalmış adamcağız galerisinde kendi resmî yoktur o kadar 😂😂
Evet seviyorum iki kedim var biri tekir, diğeri kırık kulak scotish fold
Ben neden bilmem içten içe hep tekirlere üzüldüm görünce yine üzülesim geldi çok sevimli duruyorlar 🥰
Evet ya herkes cins kedi severken tekirler bir dışlanıyor gibi (bunun kedi ile alakası yoktu) 🚬
Cevap
13Cevap
Evet ben tüm hayvanları severim.
seviyorum evimde birtane patili dostum var ama şöylede bir sorunum var Sevgilinizle köpeğiniz arasında tercih yapmak zorunda kalsanız kimi tercih edersiniz? sorumu yanıtlarsan sevinirim
Kedim var sadece
Pek sevimli maşallah
Severiz tabi ama onca sene alıştıktan sonra bebişin ahirete göçmesine dayanamam ☺️🤲🏻 kaybetme korkusu ile hiç beslememek 💕
Orası öyle şümdi akşıma geldi yatana kadar dert sahibi olacağım sağol
O zaman hemen birine ikram et ponçiği hahaj jdjdjddk
Ayol abim götürüyor sanırım evine bilmiyorum sormadım ama onun yanında ziyan olur garibano
Gençliğinde senle kalsın, boğazından sıcak yemek geçsin garibimin 🥰 fjdjdkdk
Bizim önceki kedi yaş mama istiyordu sonra kuru mamanın da en oahalısını alıyordu aylık masrafa döktüğün zaman o zmanalar benden çok masrafı vardı…. Ulaa hayaaaay
Abooww 🤣
Önce can sonra canan demişler. Kendimiz doyalım hele nfndjd
Klasik Ankara erkeği mş :/
Abin iyi bir insanmış, kız kardeş olsaydım ve abin olsaydı onu çok severdim
Neyse hayvan sevilir tabi 1 köpek yaşıyor şuanda sadece
İkinci paragrafı anlamadım olsundu. Bizimde bir köpeğimiz var ama dükkan da duruyor. Bahçe ortamı şart evde çok zor ve yazık üzülüyorum köpüşlere
İkinci paragraf doğru anlam hatası olmuşta, demek istediğim, abin çok iyi birine benziyor gerçekten şanslısın dostum, evet bahçe ortamı daha rahat diğer türlü hep dışarı çıkıp gezdirmen gerekiyor zaten bir de yavru köpekse gün içinde sağlığı içinde hareket etmeleri, koşmaları gerekiyor.
Teşekkür ederim abiden yana şanalıyım şükür. Doğru anlamışım o zaman bende 😂

Foto çekim dedim telefonu yedi resmen bfjcj
Kız bu neeeeee ölürüm ya pek masum 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Karamelim benim 🤭🤍
Hayvanları çok severim ama kardeşimin alerjisinden mütevellit patili dostum yok
Her birinden besledim ama hepsiyle yollarımız ayrılmak zorunda kaldı bir şekilde
Hayvanları ızgara da severim ben
Bir an ne oluyor değdm snndsnnd
😬😬
3 tane kedim var cafer, şüko, badem
İçlerinde en samimisi şüko gibi rn haylazı cafer, en narini badem gibi öyle vibes aldım
Ohaaaaaaaaaaa ohaaaaaaaaaa biziö eve gelmedin dimi ohaaaaaa
En samimisi kucaktan inmeyen şüko ve şişman inanılmaz samimi
Cafer zayıf yaramaz hopluyo zıplıyor
Badem en narini manken gibi yürüyor evde vaelıgı yoklugu belirsiz hiç görmüyoruz gerçekten helal olsun
Neyim ben ya altıncı hissi kuvvetli bir yorum abidesi mi sjxjsjzjsj teşekkür ederim üçüne de sağlıklı çmür diliyorum
Amim inşallah badem yaşlandı biraz ama iyi bakmaya çalışıyorum hiçbişeylerini eksik etmem 🙏 iyi dileklerim için sagol 6. hissimden korktum xhahagagaga sana yanlış da yapılmaz
Yapanı keserun sjxjdj şaka şaka ya ben kapıcı mehmet abiden bile kazık yedim yani öyle diyim bir kaç kez çöğ akıttı diye kapı önünü silmemiş diğerlerininkini siliyor vslla çok ağrıma gitti neyse sana niye bahsettim bilmiyorum sjxjdjcdnc
Ahahahahaha samimiyetin şaka mığ by the way çok tatlısın maşallah zaten hayvan seven insanın tatlı olammaa şansı yok kapıcı mehmet abiye selamlar xhahhahahw benim de hayatımın heryerinde 3 var bıktım artık
Estağfurullah akznsjd küçüklüğümden bu yana tanıyorlar neredryse de çöp akıttı diye de triplenmesini beklemiyordum ahahahh
Kokuyodur ama sende dikkat etseydin bida akıtma iki poşet falan yap xhahahha mehmet abiyi üzmwyelim
Severim 3 tane var :))
Allah bağışlasın
Amin cümlemizin
Muhabbet kuşumuz var.
3 tane var kedim
Allah bağışlasın kral
3 tane yaşıyor 🥰
Maşallah🧚🏼♀️
Severim ama bakmıyorum şu an
Biraz daha sıkı tutsun gevşek bırakmış
Kedi bele tutulur 108 yaşındasın bilmiyor musjn
Dürüm mü bu bak hele 😠
Evet dürüm gibi tatlı, leziz ve şahane zkjzns şaka şaka evet sert turuyor gibi gözükebilir ama canını yakmıyoruz öyle olsa ona müsaade etmez zaten
İlk başta korktum ama he
👊 böyle bükmüş gibi hisettim bir an dhdh
Severim
Severim evet
İnanamıyorum sevdiğin bir şey
Vazgeçtim sevmiyorum
Al işte hıyar
seni bulursam araba sürcem üstüne
Kwkxjdkdksk metromall önünde görürsem ben süreceğim ama
tanımazsın beni :DÇ
Tanırım haki yeşil montlu ışıde benzer hatların var
dsrg güldürdün