Evcil Hayvanlar Evcil hayvanlari sever misiniz bir evcil hayvaniniz var mi? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evcil hayvanınız var mı Güncellemeler+1 yıl Güncel le Evcil hayvanlari sever misiniz bir evcil hayvaniniz var mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Var evet beslıyorum elımden geldıgınce 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evcil hayvanım yok 1 0 Yorumla
LieDünyam Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evcil olup olmaması önemli değil tüm hayvanları severim gerçekten. 2 13 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yılan akrep fare?😂 Yorumla LieDünyam +1 yıl Fareler çok tatlı Yılan ve akrep de öyle ama insan korkuyor Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Fareler çok mu tatli aynen alıp opcen 😂 Yorumla LieDünyam +1 yıl Kendi faresi olup da öpen çok arkadaşım oldu Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Hamster dir o kimse lagan faresi beslemez heralde 😉😂 Yorumla LieDünyam +1 yıl Arkadaşım besliyordu hatta okulun residantında kalıyordu ve okula getiriyordu 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ne değişik arkadaşların varmış 😂😂 Yorumla LieDünyam +1 yıl 😂😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sende besleseydin😂 Yorumla LieDünyam +1 yıl Benim beslediğim hayvanım var işimden dolayı babamlara teslim ettim onlar bakıyor 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Neymiş o söyle hele 😂 Yorumla LieDünyam +1 yıl 🍗🍗😂😂 öyle Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Tavuk mu ne z😂😂 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kedim olsun isterdim cidden. 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ee niye olmuyor Yorumla
Smsmaksm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Erkek kardeşim var 10 günlük 😂 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Hayda niye hayvan dedin bebeğe şimdi 😊 Yorumla Smsmaksm +1 yıl Çünkü yavru bir kedi köpek kadar tatlı Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ne alaka yahu hayvan hayvandır insan insandır bence benzetmen saçma olmuş kusura bakma 😊 Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Eveet çok severim ☺️ 1 18 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl var mı evcil pandan😂 Yorumla PandacıkD +1 yıl Pandam yohh köpüşüm vaar😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Adı ne 😂 Yorumla PandacıkD +1 yıl Votka😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Senden de böyle bir isim beklenirdi zaten 😂😂 biz olsak karabas falan koyarız 😂😂 Yorumla PandacıkD +1 yıl Karabaş ne ya 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Akbaş olsun tamam 😂😂 Yorumla PandacıkD +1 yıl Votka güzel hem benim kopüs alıştı ismine Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Köpüs diyorsan zaten votka iyidir 😂😂 Yorumla PandacıkD +1 yıl Tabii kii 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Küçük Köpeklerden heralde 😂 Yorumla PandacıkD +1 yıl Pek de küçük sayılmaz yani ama 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Fotosunu atsana merak ettim😂 Yorumla PandacıkD +1 yıl Atmam kii 😝 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Aaa ne kadar ayıp 😂😂 Yorumla PandacıkD +1 yıl Hiçte ayıp değil Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Çok ayıp çok 😂 Yorumla PandacıkD +1 yıl 😝😝😝 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok severim hepsini severim 1 2 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sen yalnız kalmada gerisi önemli değil 😁 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😊😊 Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Papağanım öldü 1 18 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Hadi ya bide konuşuyorsa Zor Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Beni cok anımsıyodu kimseyi sevmiyodu 15 yıl birlikteydik cok kahroldum Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 15 yil az değil tabi evden biri gibi oluyor Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Öyleydi tabi Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Türü neydj Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Sultan Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Allıkli kuşum🥹 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Sultan papağani anladım adı neydi Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Papi Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Hahahaha kusura bakma ama Gülesim geldi😂 sarki vardı öyle papi papi papi chulo diye 😂 Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Aa yok öyle degil ben kücükken bi kitabım vardı ve papaganın adı papiydi ondan koymustm Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Tövbe tövbe 😂😂 oda iyimiş neyse😂 Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl 😊😊 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ee başka almayi düşünmüyor musun Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Hayır ilk ve sondu Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Başka papi olmasın mı Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Yok Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anladım belki kedi falan alirsin Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kedim var severim 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ne güzel maşallah Yorumla
Heyset7 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Vardı, öldü. 1 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Her canlının bir ömürü var işte üzüldüm adına. Ne hayvanı vardi Yorumla Heyset7 +1 yıl Kedi Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anladım başka sahiplenmeyi düşunmedin mi Yorumla Heyset7 +1 yıl Düşünüyorum Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Bencede düşün iyu olur senin içinde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Var evet beslıyorum elımden geldıgınce
Evcil hayvanım yok
Evcil olup olmaması önemli değil tüm hayvanları severim gerçekten.
Yılan akrep fare?😂
Fareler çok tatlı Yılan ve akrep de öyle ama insan korkuyor
Fareler çok mu tatli aynen alıp opcen 😂
Kendi faresi olup da öpen çok arkadaşım oldu
Hamster dir o kimse lagan faresi beslemez heralde 😉😂
Arkadaşım besliyordu hatta okulun residantında kalıyordu ve okula getiriyordu 😂
Ne değişik arkadaşların varmış 😂😂
😂😂
Sende besleseydin😂
Benim beslediğim hayvanım var işimden dolayı babamlara teslim ettim onlar bakıyor 😅
Neymiş o söyle hele 😂
🍗🍗😂😂 öyle
Tavuk mu ne z😂😂
Kedim olsun isterdim cidden.
Ee niye olmuyor
Erkek kardeşim var 10 günlük 😂
Hayda niye hayvan dedin bebeğe şimdi 😊
Çünkü yavru bir kedi köpek kadar tatlı
Ne alaka yahu hayvan hayvandır insan insandır bence benzetmen saçma olmuş kusura bakma 😊
Eveet çok severim ☺️
var mı evcil pandan😂
Pandam yohh köpüşüm vaar😅
Adı ne 😂
Votka😅
Senden de böyle bir isim beklenirdi zaten 😂😂 biz olsak karabas falan koyarız 😂😂
Karabaş ne ya 😅
Akbaş olsun tamam 😂😂
Votka güzel hem benim kopüs alıştı ismine
Köpüs diyorsan zaten votka iyidir 😂😂
Tabii kii 😂
Küçük Köpeklerden heralde 😂
Pek de küçük sayılmaz yani ama 😅
Fotosunu atsana merak ettim😂
Atmam kii 😝
Aaa ne kadar ayıp 😂😂
Hiçte ayıp değil
Çok ayıp çok 😂
😝😝😝
Çok severim hepsini severim
Sen yalnız kalmada gerisi önemli değil 😁
😊😊
evet köpeğimiz var
Su tavşanı besliyorum
Papağanım öldü
Hadi ya bide konuşuyorsa Zor
Beni cok anımsıyodu kimseyi sevmiyodu 15 yıl birlikteydik cok kahroldum
15 yil az değil tabi evden biri gibi oluyor
Öyleydi tabi
Türü neydj
Sultan
Allıkli kuşum🥹
Sultan papağani anladım adı neydi
Papi
Hahahaha kusura bakma ama Gülesim geldi😂 sarki vardı öyle papi papi papi chulo diye 😂
Aa yok öyle degil ben kücükken bi kitabım vardı ve papaganın adı papiydi ondan koymustm
Tövbe tövbe 😂😂 oda iyimiş neyse😂
😊😊
Ee başka almayi düşünmüyor musun
Hayır ilk ve sondu
Başka papi olmasın mı
Yok
Anladım belki kedi falan alirsin
Kedim var severim
Ne güzel maşallah
#sokakhayvanlarıkısırlaştırılsın
Vardı, öldü.
Her canlının bir ömürü var işte üzüldüm adına. Ne hayvanı vardi