Evcil Hayvanlar Kediler ve bir kulübede hatatının sonuna kadar yaşayacaksın fakat hiç insan görmeyeceksin, yine de kalır mıydın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet, tabii ki!! Hayır, tercih etmem. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kediler ve bir kulübede hatatının sonuna kadar yaşayacaksın fakat hiç insan görmeyeceksin, yine de kalır mıydın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olurr asla şikayet etmem ama köpeğimi almak şartıyla oda olursa olur 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl aşkım neden kulübe 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Malikane mi tercih edersin😁 Yorumla severobeni +1 yıl sen bana sunarsın ben de tercih ederimmmuah Yorumla Soran +1 yıl Cansın, malikane kurban olsun sanaaa Yorumla severobeni +1 yıl 💋 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 325 cevap paylaştı. Kalmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir gün ah etmem.. Agâh'ımla..
Olurr asla şikayet etmem ama köpeğimi almak şartıyla oda olursa olur
aşkım neden kulübe
Malikane mi tercih edersin😁
sen bana sunarsın ben de tercih ederimmmuah
Cansın, malikane kurban olsun sanaaa
💋
Kalmam