Bir muhabbet kuşu bulduk mavi renk erkek
Hepimizin elini ayağını kafasını valla bildiğin tecavüz ediyor 😅 kuşu uçurmaya korkuyoruz ne yapalım
Annem en sonunda al bunu dışarı at bu ne ya dedi
Ne yapalım 😅 çözüm?
Bir muhabbet kuşu bulduk mavi renk erkek
Hepimizin elini ayağını kafasını valla bildiğin tecavüz ediyor 😅 kuşu uçurmaya korkuyoruz ne yapalım
Annem en sonunda al bunu dışarı at bu ne ya dedi
Ne yapalım 😅 çözüm?
Yeni olduğu için ortama alışmaya aklınca kendini korumaya çalışıyordur :)) Bir süre sonra alışır çok uçurmayın önce kafesine, evdeki yerine, size alışsın. Zarar görmeyeceğini anlasın. Ürkütmeden yaklaşın. Sonra da bir tane dişi arkadaş alın yanına sizin yakanızdan düşer :D
Bizden korkusu falan yok hayvan relax yani bizimle çay içiyor yemek yiyor sonra elimize ayağımıza kafamıza anladın 😅
O zaman fazla yüz bulmuş dağa taşa uçan kuşa kerkiniyor demek ki kerata 😄 Artık dünya evine girme vakti gelmiş demek ki, beni everin diye gözdağı veriyor o minik pipisiyle soytarı 😄
Evet dişi almak lazım Yavru vs olur diye annem istemiyor
Hatta bir ara annem atın dışarı bu sapık kuşu dışarı dedi 😅
Yok ya atmayın yazık, dışarda yaşayamaz:) Yavru olursa tanıdık bir kuşçuya verirsiniz civarda. Ya da kuş satan bir yerle konuş, yavrulamaması için ne yapılması gerektiğini öğren. İnternette de vardır illa ki senin gibi çaresiz tecavüze maruz kalmış kuş sahipleri 😄 Bir süre kuş çifti var evde, çoğu yavrusuz duruyor. İlla ki vardır bir yolu
Yok ya atmayiz :))) isteyen çok olur birine verirdik ama ben onu seviyorum sapık olsada 😅
Yatıştırıcı damlaları var, o hayvanın bir dişisi var bir de dişi alıp huzura erebilirsiniz :D, ve daha bir çok şey akvaryumcu ve veterinerden bilgi alabilirsin.
Yavru olur diye annem istemiyor 😑
Cevap
6Cevap
Es alacaksın yanına zor degıl kafeste ayna var mı?
Var ama eşi için korkuyorum bu istekli hayvanla nasıl uğraşacak
Yuvalık taktıgında yumurta gelene kadar devam eder
O zaman bir sürü Yavru olur annemde istemiyor söyledim yoksa anneme
Yavru olunca petsohpa yem karsılıgı verırsın. Suankı durum bunu gosterıyor
Azgınlık dönemine girmiş gadası dişi alın kurtulun
Dişi bununla nasıl baş edecek
Sen al. eder.
Adamın yanına bir hatun koyun sorun çözülür 😁
Eşi nasıl nasıl baş edecek bununla
Birde yavruları olursa annem istemez
Kafesini açmayın. Bir de eş alın.
Kuştan da korkmayın be