Kızgınlık döneminde büyük ihtimalle işaret bırakıyor. Allahım cildiricam iğrendim resmen herşeyden. 2 saattir duş alıyorum psikolojim bozuldu yaa
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alt tarafı işemiş, bu kadar tepkiye ne gerek var?
Senin gibiler hayvan sahiplenmesin.
Duyar kasma hayvana bir şey yaptığım yok.. mutlu mutlu uyuyor kenarda. işemiş ve kokusu midemi bulandirdi. Buna sevinerek tepki vermeyecektim herhalde.
"2 saattir duş alıyorum psikolojim bozuldu ya" diyen babandı sanırsam?
Eee ne var bunda? Kedide olsa ortada bir sidik var ve kendimi kötü hissettirdi. Bunun kediye ne zarari varda gelmiş senin gibiler sahiplenmesin diyorsun. Hadi işine ya duyar kasıyor şurda. Tamam en hayvansever sensin getireyim iç sidiğini igrenmiyorsun sonucta.
İşin çok zor o her tarafa kokusunu bırakmak için yapar
Yapmaaa ciftlestirsem bile mi?
Evet bendede vardı ondan biliyorum cinsi ne
Kisirlastirmak doğru gelmiyor bana yapmicam.. tek çare ciftlestirmek. Onuda sokaktan bulmam lazım tanıdığım dişi ev kedisi olan yok (benimkide sokak kedisi)
Erkek dişi
Erkek
O zaman yandın ya bi eş bulacaksın ya da kısırlastıracaksın
Bende scottish vardı artık dayanamadım karı buldum sonra yine devam etti sahiplendirdim
Eş bulucam mecbur..
Bende senin gibi kısırlaştırmak istemedim mecbur kaldım bıraktım
Anneannemle yaşıyorum.. Devam ederse benden habersiz dışarı salacak onu. Hele salona bir şey yapsa.. galiba en kısa zamanda sahiplendirsem iyi olacak..
Çok sıkıntı bencede öyle yap ya da şimdilik banyoya falan bırak ben son zamanlarda öyle yapmıştım. Birde çok fena kokuyor söylim sana
Evet hala midem bulanıyor... Parfüm boşalttım resmen odaya. Temizlik hastasi değilim ama kokuya takıntılı bir insanım.. sahiplenmeden önce haberdardim ama bu kadar beni etkileyecegini düşünmemiştim...🥺🥺🥺
Banyo küçük birakamam oraya.. balkonda kalsın bakalim orasi odamdan daha sıcak rahat eder her türlü.. da ordada koltuk hali var.. sahiplendirmek son çare galiba
Biliyormuydun durumu keşke almasaydın yaaa çok fena aklıma benimki geldi de 🙄 sen bir an önce sahiplendir onu yani her köşeye yapar ninen seni evden kovar söylim
Balkon daha kötü miyavlar orada bu defa binaya gelir kediler 😂
Düşün benim evin kapısına yapmıştı sokak kedileri kapının önünden gitmiyordu
Nebileyim alırken 3 aylikti ilerisini ilerde düşünürüm o kadar kötü değildir dedim. Kötüymüş 😅 yarın eski sahibiyle iletişim kurarim. Bir sorun olduğunda geri verebilirsiniz demişti
Ahaha bu kedilerde baya istekli yav 😂 zaten son gunler koluma yukselmeye baslamisti anlamaliydim.. yok Şu an balkonda biraz bagirdi şimdi uyuyor.
Ooo çok fenalar çok 😂 hadi sen kızsın ben erkeğim bana yapıyordu çorabıma çşini yapmıştı. Bi tane getirdim kedi zorla buldum bu defa kız yanaşmadı vermedi daha da sinirlendi görmen lazımdı 😂
Ahahsha kiyamam ya reddedilmis bide🤣🤣
Maalesef öyle oldu taktik verdim de anlamadı işte 😂😂
Taktiğin ise yaramamis gibiii
Kedice bilmediğim için anlamadı beni 😂😂😂
😅😅
Ama ortamı yaptım onlara loş bir ışık ödül maması bi tanede gül bıraktım kapattım kapıyı sabah geldim kedi dolabın üstünde masum masum bakıyor 😅
Ahaha kedi bile romantik ortam gördü yaa..🤣
Tabi canım neler olmadı ki 😂😂 kör topal sonunda birini bulduk ama 😂
İyi iyi
Ama dediğim gibi sen bir an önce kurtul yoksa nanay yani ikiniz birden evden kovulursunuz 😅
Ah evet ya sohbete daldım unuttum🤣 hallederim artık şimdi uyumaya calisicam🥲 bünyem buna hazır değildi🤣
Evet teşekkürler güzel sohbet için :) ben seni tutmim o zaman iyi geceler 😴
Ben tesekkur ederim.. iyi geceler😊
🛌 😴 💤
Yine sormak istediğin bişey olursa haberleşiriz
Tesekkur ederim😊
Rica ederim 😇
Agzina isemesin sen uyurken dikkat et
Ahaha yok bu aralar biraz salonda yatacak
Koltuklarada yapar
Ama sokağa da birakamam ne yapayim ki.. kisirlastiramam şu an
Balkona koy
Ordada koltuk var ama en azinsan salona yapsa daha kötü olur.. balkonda kalsin evet zaten sıcak balkon. Yarın dişi kedi falan bulmaya çalışırım
Evde hayvan bakilmaz yaa balik haric
Koy bardağa iç fjfj 😛😛😛
Bişi olmaz annesi