Evcil Hayvanlar Kuşu ölen birisine nasıl teselli verilir? Monallisa Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşımın kuşu öldü ne diyim bilmiyorum çok kötü bir durumda ne demeliyim Güncellemeler+1 yıl Başın sağolsun dışında nasıl teselli verebilirim Kuşu ölen birisine nasıl teselli verilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Basın sagolsun dıyebılırsın 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kuş kafesten çıktı en azından üzülme de. Ölü ya da diri kurtulmuş hayvancağız. 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl arkadasimin aldigi balik 2. gün öldü baliga sevgilisinin adini koymustu bi de zırıl zırıl agladi asiri kurulmustum rahatsiz edici 0 1 Yorumla Monallisa +1 yıl Ayn işte arkadaşım ne olsa kuşa anlatıyordu k kadar arkadaşı yok şimdi diyor oda giti yanlız kaldım artık ben kendime gelemem kötüyüm şimdi ben ne diyim buna yanlız bırakmak istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum bir tavsiyen var mı Yorumla
leomania01 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl yeni bir tane alıp hediye et. üzgün olduğunu söyle. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 839 cevap paylaştı. Ben de kaybettim 2 tane kuşumu.Başın sağolsun kuşun ölmüş de 0 0 Yorumla
Elsi30 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl “Kuş ölür, sen uçuşunu hatırla” de. Racon içerir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Basın sagolsun dıyebılırsın
Kuş kafesten çıktı en azından üzülme de. Ölü ya da diri kurtulmuş hayvancağız.
arkadasimin aldigi balik 2. gün öldü baliga sevgilisinin adini koymustu bi de zırıl zırıl agladi asiri kurulmustum rahatsiz edici
Ayn işte arkadaşım ne olsa kuşa anlatıyordu k kadar arkadaşı yok şimdi diyor oda giti yanlız kaldım artık ben kendime gelemem kötüyüm şimdi ben ne diyim buna yanlız bırakmak istemiyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum bir tavsiyen var mı
yeni bir tane alıp hediye et. üzgün olduğunu söyle.
Ben de kaybettim 2 tane kuşumu.
Başın sağolsun kuşun ölmüş de
kuşu için başsağlığı dile
“Kuş ölür, sen uçuşunu hatırla” de. Racon içerir
Çok iyiydi huzur içinde uyusun
yaşlımıydı:D