Güncellemeler
+1 yıl
Cok sinirliyim bunlar şeytan demekki bunları şeytandan başka kimse birakmaz serbest ALLAH korkusu olan siyasetcilere ihtiyacımız var adalet bakanı senin ALLAH birtürlü belanı versin gözlüklü bakan duydun mu
Güncellemeler
+1 yıl
Akp yi zaten iyi bilirim hic adaletli olduğunu görmedim diger partilerde yavrumuzu korusun açıklama yapsın yoksa onlarda akp gibi suçludur kimse babamin oğlu degil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Umarım o pislik cezasını çeker
benim masum yavrum ya ne kadar kötü bir şey bu yaşadığı ve ölümü...
Ahir zamandayız insanlar tehlikeli adalet yok zaten hükümet saolsun herseyin icine etti zor sanki adaleti sağlamak
şu adalet dediğimiz şey ve o adam Allahından bulsun böyle insanlar direkt idam edilmeli o kedinin ne suçu vardı ya
Adalet yok bu zamanda adalet zenginlere var vergi kaçıranlara var
koskoca amerikada bile yok haklısın
Malum partiye de hakkım haram olsun bile bile çıkardılar erdoğanın haberi var bu kediden niye izin verdin neden bi tane mantıklı açıklama yap bi tane neden çıkardın
adam kendisiyle çelişiyor ne desen boş
türkiyenin durumu çok iyi diyor sonraki gün kim iyi dedi durum çok kötü diyor dalga geçiyor bildiğin
Zalim troller hala savunuyor katilin neyini savunur bu insan ALLAH carpar ALLAH
umarım çarpar
çok pislik bir dünyadayız
bana kalsa dünyadaki tüm hayvanları bi evde toplamak ve onlara bakmak isterdim
kuzucuklarım benim ya
Demin bi tane ş. re. fsiz devlet bilerek saldı iyi oldu diyor ALLAHIM sen bunları carp valla bunlar şeytandan daha tehlikeli rabbim bunlara fırsat verme malum partinin yalakaları hic şaşırtmıyor beni hic 😢😢
ruusssspuuu çoxupu ya
nasıl vicdanları rahat ediyor
Engelledim zaten böyle yav, şakları engellemek gerek insallah dayak yiyerek ölürde aklı başına gelir amin
canını çok sıkma kimse yaşattışını yaşamadan ölmez
Bunlara sabah aksam küfretsen azdır bunlar asla adam olmaz asla
ne adamı Allah aşkına ya
Ben adaletsizliğe gelemeyen biriyim tayyargil bilirsin kara para akladılar 4 aydir hayatlarına devam ediyorlar hani adalet hani neden kelepcelemiyorsun çünkü ben ekmek çalsam anamdan emdigim sütü burnumdan getirirler bunlara ne güzel çaldınız deyil ödül verirler
Kafaya taktığın şeye bak o şerefsiz ölecek al bu yazımı not et bi yere bu yılın sonunu göreneyecek
Onu hayvansevgisi olanlar yapar oldurecez o caniyi serbest bırakanlar görsün adalet nasıl verilir hodri meydan
Parti yalakası seni şimdi anladım adam deilsin yazık kafana
Sen sütünü ic boş ver
AKP kafası max
Adalet yok maalesef yokk
Adalet sadece zenginlere var hz ömerin adaleti olsaydı bu cani meydanlarda kafası kesilmeliydi keşke bu günleri görmeseydim
Ona dışarda işkence yapsınlar
Mitingler yaptık hemde evinin önünde saklanıyor polisler koruyor bunu suçludan yana degil sözde hükümet
Gerçekten böyle adalet olamaz
Milleti kandırır anca cengiz holdingin kac milyar vergisini sildi zenginlerin vergisini silen bi hükümet emin ol zenginler bizim kadar vergi vermiyordur
Gebertsinler o şere*sizi
Adaletli devletimiz koruyor su an bu caniyi suçluyu koruyan devlet vaybe bunuda gördüm
Gebertirler ya aşırı düşmanı var koruyamazlar. Keşke görmeseydik
Biz gebertirizde ben bida bu devlet icin elimi kipirdatirmiyim o malum
Adresini bilmiyor musun o adamın?
Vuralım dayağı
Suçludan yana olan bi sistem var asıl bize vurarlar bunların adaleti böyle çünkü zalimler icin yaşasın cehennem amin