Köpeğim 1 yaşında küçük ırk mama konusunda çok seçici royal canin exigent dışında bildiğiniz köpek maması var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Royal Canin biliyorum sadece
Evde hayvan beslemeyi hic mantikli bulmuyorum, siz kendinize para ayirabiliyo musunz bi de kedi kopek besliyosunuz cok pahali her sey :l
sana ne senin haddine mi sen kimsin benim köpeğime kurban ol para senin cebinde mi çıkıyor ki konuşuyorsun seni ilgilendirmez
Senin kopeginden benden ustun degil. Sacma sapan konusma sen haddini bil.
Kopektapar ya sanki sana kufrettik de kopegini benden ustun gorebiliyosun :D
evet üstün sen benim köpeğime öyle diyemezsin senden paramı istiyorum sanane benim köpeğimden kendin aranıyorsun
Normal degilsin. Senin kopegin de kimseden ustun degil.
üstün herkesten üstün sende hayvan sevgisi yok bence kıskandın sen
Neyini kiskancam hayvanin. Hayvan bakmanin nesi ustunluk ayrica. Sigara icmek neyse bana gore hayvan beslemek de o.
Durduk yere bana nasi satasmissin ya yazik
neden köpeğimle kendini bir tutuyorsun sanane istersem evimde kurbağa beslerim istersem ejderha bu seni ilgilendirmez
Lan ben mi bir tutmusum aman neyse senin duygu durumun saglikli degil belli ki. Bye.
sen hayvan sevmediğin için anlayamazsın sen atladın soruma parası senden çıkmıyor istediğim hayvanı beslerim hemde etlerle tavuklarla balıklarla çatlayabilirsin özel oyuncakları var köpeğimin asla çeşmeden su dahi içirmem hazır su içer asil köpeğim benim
:D ben evde kisirlastirilinca kedi besledim iyilesene kadar.. bos bos konusma. Hayvan sevgisiymis. Sen sev aynen.
ay çok büyük marifet işlemişsin sonra ne yaptın kediyi sokağımı attın karnını doyurmak mı beslemek ay Allah ım köpeğimi dahi kıskanan insanlar var
Aynen knk.
Disarda takiliyo avlaniyo kafasina gore, yas mamasini da kuru mamasini da yiyo... ve ona kucuk ev de yaptim. Kedi ozgur ve bakimli, asilari da yapiliyo. Bos bos satasma kopektapar.
kopeğimi bu kadar kıskanacagını bilememiştim köpeğime kurban ol
Ic dis paraziti de yapiliyo yani... gelip kucuna mama verdiginle ovunmen komedi.
Ve gayet de kendini sevdiriyo ve ellerimi yikiyorum sonra. Ben evde hayvan bakamam tiksinirim.
Kufrettircek kopegine ya bu nasi bi istek :D
özel şampuanı var mis gibi benim köpeğim haftada bir kere duş yapan haftada bir kere iç çamaşırını ve çoraplarını değiştiren tuvaletten çıkınca el yıkamayı bilmeyen dişlerine bir kere fırça değmemiş insanların köpekler üzerinden hijyen konuşuyor olmaları çok garip sen bakamazsan bakama benim evimdeki köpeğe karışamaz laf soyleyemezsin
Öfffff baydin.
sende aynen
Sil yorumumu senden de tiksindim.
silmiyorum sen bence kendinden tiksin
Barf var, normal mamadan farklı tabii. Fiyatları da aşağı yukarı benzerdir muhtemelen.
Premium kedi köpek mamaları diye aratmalısınız
seçici köpek maması istiyorum
Adventure
N&D
Hill's
seçici köpek maması istiyorum bunlar seçici köpekler içinmi