Eve köpek almak istiyorum. (cins) Yedikule Hayvan Barınağı'na gitmeyi düşünüyorum çünkü en büyüğü orası. Ordan alınan cins köpeklerde hastalık vs oluyor mu? Yoksa satın alıcam çünkü.
Kaydet
Ara
Kaydet
Ara
Hastalık varsa almayacak mısın ki? Ona iyi gelerek yardımcı olursun ki, petshop ya da satın aldığın köpekte hastalık olma olasılığı yok mu? Satın almak yerine sahiplenerek en doğrusunu yaparsın, ayrıca Yedikule'ye gidersen ve sahiplenirsen buraya da süreci yazarsan sevinirim çünkü ben de barınaktan köpek sahiplenmeyi düşünüyorum.
öncelikle selamlar
Köpek sahiplenmek istediğinizde şüphesiz yapılacak en iyi ve en erdemli davranış barınaktan köpek sahiplenmektir. Barınaklardaki sahibini bekleyen on binler belki yüz bincelerce köpek vardır. Neredeyse her cinsten ve her yaştan köpekler, sizin onları ziyaret etmenizi ve fark etmenizi bekler. Sevimli dostlarımızdan ilgi görmek için sadece sevginizi ve şefkatinizi göstermeniz yeterlidir. Onlar sizin sevginize muhtaçtır. Barınaktan köpek sahiplenirken yapmanız gereken tek şey onların yanına gidip kendinize en yakın hissettiğinizi bulmaktır. Böylelikle sadece siz mutlu olmakla kalmazsınız ona da yeni ve şefkatli bir hayat sunmuş olursunuz. Sonrasında köpeğinizin hayatındaki yerinizi tahmin bile edemezsiniz. Onu sahiplendiğiniz ve şefkatli davrandığınız için belki de kendisini dünyanın en şanslı canlısı hissedecektir.
Cevap
2Cevap
Sağlıksız beslendiği ve zayıf düştüğü için hastalıklı oluyorlar ama yinede sahiplen para vermek doğru bir şey değil
Birsuru barinak var ona bakarsan aldin diyelim sen o hayvana bakabilcenmi.
Evin musaitmi kopek kus veya baliga benzemez
Barınakta hayvan satılmaz, onlar mal değil canlı.
Satılıyor demedim, eğer barınaktaki köpeklerde hastalık olasılığı varsa petshop'tan almayı tercih edicem dedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?