Güncellemeler
+1 yıl
Sabah kalktığımda maalesef kedi burada değildi arayamadım oyüzden, yarın görürsem burada olursa tekrar arayacağım, dua edin burada olsun inşallah burada olur.
Güncellemeler
+1 yıl
Kedi bugün yine yoktu, sürekli baktım etrafa bahçeye ama yoktu sanki yok oldu acaba sahiplimiydide saldılar sonrada aldılar (çünkü biraz cins gibi duruyordu.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onu yakalamak için müsait bir yere kutu ve içine mama ve su bırak önce alışması lazım.
evet önce alışması lazım ama yerinde durmuyor kedi işte etrafta geziniyor miyavlıyor içim parçalanıyor, geldiğinde bakıyorum yemek veriyorum, keşke hayvan ambulansı olsa.
Maalesef. Ancak kutuya alıştıktan sonra kafes gibi bir malzeme ile yakalayıp devlet veterinerine götürmek gerekiyor
bugün aramayı düşünüyordum ama pazar olduğu için kapalı buyüzden arayamıyorum ama sesini duydukça içim parçalanıyor kendimden nefret ediyorum burada böyle oturduğum için.
Kimi arayacaksın
bizim burada beyaz masa diye bir şey var devletin barınağındaki veteriner yardımcı oluyor daha önce aramıştım onları arayacaktım ama bugün kapalıymış az önce mesaj attım iletişim için sayfasında kapalı yazıyordu maalesef.
Yarın kesin olsa bir gün daha bekler insan
E zaten bekleyeceğim işte
Onu diyorum ya
Tamam anladım aynı şeyi söyledik. Sakin 🙌😂
valla anlamadım ben senin demek istediğini ama yanlış anladın yardım etmeyeceğimi düşündün sandım oyüzden yazdım böyle, burayı öğrenmeseydim belki elimden bir şey gelmezdi çünkü 19 yaşındayım çalışmıyorum param yok özel veteinere götüremezdim ki maalesef dolu para alıyorlar e olmadığına göre yapamıyorum bir şey ama iyi ki burayı öğrendim yarın bakacağım inşallah.
Ya hani telefonla olursa sallarlar gelmezler diye. Bizzat gidersen ilgilenirler gibi
yok canım daha önce 2 kedi için aramıştık gelmişlerdi, ama işte nerede olduğunu hem bilmiyorum ama uzakta olduğunu biliyorum sadece neyse ben arayacağım gelirler zaten ama kedi korkuyorya bide sürekli bizim bahçede durmuyor gider onlar geldiğinde burada olmaz diye korkuyorum çünkü bu hayvana yardım edemessem mahvolurum ya sonuçta bir çarem var yardım etmek için ama az önce yemek vermeye çıkmıştım oda oradaydı patisini şöyle bir 2 kere yere bastı şaşırdım.
Müdahale edilmezse yanlış yerden kaynar diye düşündüm
evet oyüzden acele etmem gerekiyor ama hayvan ne zamandır böyle acaba oda var ilk defa dün gördüm kediyi, şimdi yemekle alıştırmaya çalışıyorum inşallah gitmez.
Semtinizinya da şehrinizin hayvansever facebook gruplarından yardım isteyebilirsiniz.
Onda sorun yok zaten, ama kedi korkuyor yoksa ben devletin barınağının veterinerinden yardım isterim ama korkuyor nasıl yakalayacağım, ya da arasam gelseler nasıl bulacağız onu bu sorun maalesef
Belki gününü buna ayırabilecek bir kadın hayvan sever cıkar deneyin. Hayvan taşıma kutusu olması lazım çekinken kediyi başka türlü veterinere götüremezsiniz kaçar. Kutuyu ayarlayıp denemek osterseniz çömelerek salam atın, her seferinde yakına atın önünüze gelince kavrayın. Çok çıdpınacak sağlam tutmanız lazım, sonra kutuya. Kutuya girmeye de direnir ikinci bir kişi patilere müdahale etmeli.
keşke yapabilsem ama imkansız gibi kedi hiçbir türlü gelmiyor ben varken insanlardan fazla korkuyor bana yardım edecek biride yokki zaten, ama bir şekilde yardım isteyeceğim illaki mahallede bulunur o kedicik yardımınız için teşekkürler.
Önce mama ver sana biraz alışsın korkusunu yensin sonra seninle her yere gelir zaten
Öyle görünmüyor işte çok korkuyor, zaten verdim yemek yedi iştahı iyi durumdaydı ama dolaşıp duruyor etrafta çok üzülüyorum napsam bilmiyorum şimdi evimdeyim ama içim hiç rahat değil.
Sen bir iki kere daha mama ver alışır o sana yener korkusunu
İnşallah öyle olur
Bizim burada hayvan ambulansı var
burada sadece beyaz masa barınağın veterineri var onu çağırıyorsun, ama bugün kapalı arayamadım yarın bakacağım inşallah
Bak tabi gelsinler
İnşallah gelecekler yarın arayınca ama kedi burada olur mu onun için endişeliyim gidebilir çünkü korktuğu için zorlada tutamıyorum.
Yiyecek ver gelir
Veriyorum zaten yavaş yavaş yener korkusunu umarım.
Yener çok sakin davran yakala
yakalamak değilde alıştırmaya çalışıyorum nazikçe.
Sonuçta sen iyi niyetliydin inşallah kedi iyi olmuştur
hangi şehirdesin
Sakarya hendek
Veterinere götür hemen.
yine soruyu okumayan biri, sorun veteriner değil onu zaten halledebilirim param olmasada buradaki barınağın veterinerinden yardım isteyebilirim ediyorlar, ama sorun korkması ve kaçması işte yoksa yarın arayacağım burada durursa gözden kaybolmassa (bugün kapalı)
veterinere götürerek
Yazıyı ve soruyu okumadın sanırım, veterinere götürmeyi bende biliyorum, ama kedi kaçıyor ve çok korkak buyüzden soruyorum zaten soruyu.
Patisi kırık kedi nasil kacicak nan bu ne mantik bu ne zeka
ön patisini havaya kaldırmış koşuyor, yürüyor dolaşıyor, patisi kırık mı bilmiyorum benimki sadece bir tahmin görmüş olduğum kadarıyla.
Veterinere götürr
Canım sende soruyu açıklamayı tam okumamışsın galiba, kedinin korktuğunu ve kaçtığını yazıyorum yoksa arayacağım yetkili kişileri yardım etmeleri için yarın (bugün kapalı) ama gidiyor durduramıyorum bu sorun yani.