@Makro00 Van kalesi Hoşap kalesi Muradiye şelalesi Akdamar Adası ( mutlaka gitmelisin) Edremitte tarihi yer yok ama çok güzel kesinlikle gitmelisin seyir tepesi var orada oraya gidebilirsin. Yine Muradiye'de bulunan ezidî şelalesi gibi birçok güzel yer var görülmesi gereken. Instagram kullanıyorsan arama kısmına gamzeesur yazarsan Van'ın tanıtımıni yapan bir hanımefendi var hepsini paylaşıyor bakabilirsin🌸🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet çok tatlı. köpekleri çok seviyorum zaten
Benim orjinal husky köpeğim vardı safkan halen özlüyorum tabi ölmeseydi çok güzel hayvanlar tek sıkıntısı çok özgürlüklerine düşkün köpekler
Husky acayip tatlı buya arkadaşımda konuşuyor resmen seninle kedilerim olmasa alcamda onun için geç kaldım yavruyken yapmam lazımdı
Bu cins köpekler kızakta çekiyordu galiba. Bazen insanlar da'da 2 farklı göz rengi olabiliyor. Gerçekten çok güzel.
bu vanda olan her şeyin mi bir gözü başka biri başka oluyor yav
kediler için geçerli sanıyordum ben bunu :D :D
İnşallah sıcak bir yuvaya ve insana rast gelmiştir.
Benimde bir kedim vardı gözleri aynı böyle ama bulamıyorum nerede
Husky lerde olan bir durum bu olay. bir çok husky de oluyor
Bu Van’da normal gözlü canlı yok mu 😅 yoksa hayko da mı Vanlı 🤪
Yaşadığım şehir ve semt hiç karşılaşmadım bu köpekle 😅 ama çok tatlı
Dusunmim. dusunm. diyorum ama babasi van kedisi, annesi k9 alman kurdu olabilir mi diye deli sorular geliyor aklima.
Vanlı olup bundan haberi olmayan ben kajxhhxhs çok tatlı bu arada 😍😍
Van çok güzel bir yer.
Ömrümün bir kısmını orada geçirdiğim için mutluyum.
@Makro00 evet öyle kesinlikle. Ama bazı insanlar ön yargıyla baktıkları için burdaki güzelliklerden bir haberler maalesef
@Makro00 bu arada ne için Vandaydınız iş için mi?
Askerlik yaptım. Fırsat bulursam tekrar gitmeyi düşünüyorum.
@Makro00 gelebilirseniz gelin bence de özlem giderirsiniz. Aslen nereliydiniz?
Gaziantep.
Doğal güzellikleri ve tarihi yerleri görmeyi çok seviyorum.
@Makro00 evet öyle. Ülkemizin dört bir yanı tarihi güzelliklerle dolu Van da o yerlerden biri. Yolunuz düşerse gelin mutlaka🙂
Şuraya mutlaka gitmelisin; dediğin bir yer var mı?
Tarihi yer olur, şelale olur farketmez.
@Makro00 Van kalesi Hoşap kalesi Muradiye şelalesi Akdamar Adası ( mutlaka gitmelisin) Edremitte tarihi yer yok ama çok güzel kesinlikle gitmelisin seyir tepesi var orada oraya gidebilirsin. Yine Muradiye'de bulunan ezidî şelalesi gibi birçok güzel yer var görülmesi gereken. Instagram kullanıyorsan arama kısmına gamzeesur yazarsan Van'ın tanıtımıni yapan bir hanımefendi var hepsini paylaşıyor bakabilirsin🌸🌸
Yazınızı ekran görüntüsü aldım. O sayfayıda takip edeceğim. İlginiz için teşekkür ediyorum. Geceniz güzel olsun. 😊
@Makro00 rica ederim ne demek☺️ teşekkür ederim sizin de geceniz güzel olsun 😊
Van'ın suyundam herhalde
Kopekteki karizma çoğu erkekte yok :d
Evet çok güzel maşallah 🙏
Anası mı kedi yoksa babası mı
Kahve tarafı daha masum🙂
Bu nasıl bi güzellik ya 😍 Yerimm
Yiyerim ben onun totoşunu 😍🥰
Çok güzel maşallah
Tekir bekir kurt köpeği
Harika
müthiş duruyor