Onların sağlıklı mutlu olması tabi bizi de mutlu eder. Hangi ihtiyaçlar bunları destekler?

#evcilhayvan #hayvan #ihtiyaç
Onların sağlıklı mutlu olması tabi bizi de mutlu eder. Hangi ihtiyaçlar bunları destekler?

#evcilhayvan #hayvan #ihtiyaç
Benim köpeklerim var, köpekler için söylüyorum. Sevgi sevgi sevgi. Ayrıca doğa ve özgürlük. Köpekler dairelerde beslenmek için uygun hayvanlar değildir. Lütfen hapishaneniz lüks, sıcak ve temiz diye onların hapis hayatını sevebileceklerini düşünmeyin.
Sürekli ilgi ve sevginizi göstermek yeterli.. seven ve ilgilenen insanalr vitaminlerini saglığını aşısını, ve kaliteli olan herşeyi temin eder. Kediler de köpekler de kafes hayvanı olmadıgı için koşacaklar tırmanacaklar oyun oynayacaklar, başka türlü kaliteli hayatlatı olamaz, yukarıda birisinin de dedigi gibi hapis hayatı yasayamazlar. Onları günde 2 kere gezdirmek gerek köpek de kedi de besledim. Dısarıda gezmeyi seviyorlar.. Yoksa evde hayvancagızların sürekli uykulu depresif halleri çıkıyor
Kaliteli beslenme, temiz su ve sağlık ihtiyaçları, kaliteli barınma alanı, enerjisini harcaması için oyun ve gezi ihtiyaçlarının karşılanması ve bol bol sevgi
Cevap
3Cevap
Sağlıklı beslemek
Özgür olmaları! Eve kapatılmış hapsedilmiş hiç bir canlı mutlu bir yaşam süremez!
Yemek içmek, sevgi ve ilgi görmek
Elbette
Evin icinde hayvan sewmiom
su yemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?