Misafir olarak geldiğim evde kedi beni ısırınca korkmaya başladım ne yapmalıyım?

Dayımın evine misafirliğe geldim evde kedi olduğunu bilmiyordum bir 5 gün burada kalmak için geldim kedilerle alakalı hiçbir sorunum yok hatta dışarıda görünce sevip mama veririm hep eve ilk geldiğimde mutlu oldum kedi var diye ama dışarıdaki ile bir olmuyormuş ilk gördü korktu falan ben çok korkutmak istemedim ama bir görseniz nasıl tatlı hopluyor zıplıyor böyle kuzenim var bir oğlan onunla oynuyor sonra kedi gelip bacaklarıma doğru gelince kaçmadım o zamana kadar korkmuyordum ama kedi bacağımı ısırınca anında bir fobi oldu çocukken de ısırmıştı kedi kuzenim de zorla kucağına alıp dibime kadar geliyor böyle bende dedim ısırdı şimdi biraz korktum zorlama yavaş yavaş alışalım birbirimize kedi geliyor odaya böyle ayaklarıma sarılıyor yine ısırmaya falan çalışıyor ama kediden korkacağım hiç aklıma gelmezdi sonra ben çok korkunca dayım da odaya kapattı öylede üzüldüm şimdi çocuk hep odada mi duracak bana da yaklaşıyor biliyorum oynuyor ama öyle korkuyorum ki engel olamıyorum daha burdayım ne yapmam lazım ya ilk defa evinde kedisi olan birinin evine geldim ve daha önce böyle bir korkum yoktu şimdi ısırınca bir korkmaya başladım kediyi de ben burdayım diye sürekli odaya kapatamazlar ne yapmalıyım bir yardım lütfen

Misafir olarak geldiğim evde kedi beni ısırınca korkmaya başladım ne yapmalıyım?