Kedim eve gelen misafirden korkuyor, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar 6 ay önce sokaktan 3 aylık sarman kedi sahiplendim aldığımda çok hastaydı veterinere götürdüm antibiyotik hap verdiler içirdim fakat pek fayda ettiğini görmedim geri de gitmek istemedim çünkü 500 küsür para ödedim pek durumum yok kazık bir yere benziyordu asıl konuma gelecek olursam kedim eve gelen misafirden çok korkuyor özellikle çocuklardan hayvanlar konusunda çok hassas bir insanım insanlardan önce hayvanları önemserim onun rahat ve huzurlu olması her seyin önüne geçer kedim gün içinde balkona çıkan evin içinde koşturmayı seven bir kedi misafir gelince mecbur odaya kapatmak durumunda kalıyorum çünkü evimiz çok küçük misafiri gördüğü anda koltuğun bazanın altlarına giriyor ve asla çıkmıyor gelen misafire hayır diyemiyorum çünkü kalacak yerleri yok 1 gün bizde kalmayı istiyorlar gelen misafirin 1 küçük çocuğu var 5 yaşında kedimi odaya kapatırsam çok sıkılır huzursuz olur diye düşünüyorum bütün eşyalarını odaya alsam da kullanacağını düşünmüyorum çünkü zaten zar zor yemek yediriyorum dişinden dolayı sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum uzun oldu kusura bakmayın teşekkürler
Kedim eve gelen misafirden korkuyor, ne yapmalıyım?