Mesela suçlu olsun olmasın dışarda bi sürü montun şapkasını yani kapişonmu ne onu takıp yürüyenler var bu şüphelendirirmi köpekleri şüphelendirirmi derlen şühpelenip saldırmalarına neden olan şeyler nedir size hiç köpek saldırdımı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
giyimle alakası yok bence. mantık süzgeçinden geçirip saldırdığını sanmıyorum çünkü daha çok çocuklara saldırıyor köpekler
Anladım evet yani giyime ve renklere değil dikkatleri
Teşekkürler
Başka biride 6. hisleri güçlü demiş bilmiyom belki ondanda olabilir ama o zaman köpeklere hiz zarar vermeyen çocuğa niye saldırsınlar deme
Ama o çocuklara saldıran köpeklerde belki normal değildir çünkü eskiden saldırmazlardı köpekler ama bu zamanda çok saldırıyolar haberlerde çok var öyle bişeyler olmuş olmalı bu köpeklere yediklerinden belkide
alakası yok. eskiden haber yapılmıyordu. şimdi İnternet sayesinde öğreniyoruz. ayrıca köpekler üredikçe ürüyor. sayıları çok fazla oldu
Doğru o kısım aklıma gelmedi eskiden haber yapılmıyodu şimdi net var
Aynen çok çoğaldılar ve insanlara zararda veriyolar yani saldırıyolar
Belediyeler ne yapıyo bu köpekler neden toplanmıyo yoksa uğraşılıyo yani toplananlar var mı yoksa hiç toplamıyolarmı
toplayacak olan belediyelere de toplatmıyor ki hayvanseverler. sözde hayvan severler ama insan sevmezler. o kadar çocuğa saldırdı köpekler ama umurlarında değil.
Anladım evet ama bu hayvanseverlerden kastın kimler hayvansever vatandaşlarmı
kendini hayvansever diye adlandırılan ruh hastaları işte. biz de hayvan düşmanı değiliz ama köpeklerin yeri sokaklar değil. çok seviyorlarsa köpekleri evlerine alsınlar. köpeklerde soğukta aç susuz dışarıda kalıyor yazık değil mi onlara
Anladım evet
Değişik bişey hayvanseverler ama o köpeklerin insanlara saldırdıklarını biliyolar e o zaman hala daha özgür bırakılmasını istiyolar köpeklerin
Peki belediye buna karşı koymuyomu ya da karşı koyma hakkı yokmu yoksa nasıl
Koku üzerine eğitiliyorlar şapkayla ne alakası var
Sokak köpeğinden bahsediyom eğitilmiş köpekten değil
6. hisleri güçlüdür
Köpeklerin 6. hissi güçlü demek peki bu saldırıcakları kişileri belirleme seçme ihtimali var mı etkiliyomu kime saldırcaklarını hep olmasada belki bazen arada olabilirmi yani bilgin var mı
Kötü niyetli insanı hissediyolar
Aaaa anladım
Yani şöyle
İnsan iyi olsada niyeti bazen kötü olabiliyo ve onlarda insan iyi olsada niyeti kötüyse bunu hissedip saldırma ihtimalleri olabilir deme
Doğru anladın
Teşekkürler yorum için
Rica ederm
Bu arada dicektimde unuttum bi keresinde marketten eve dönerken köpek saldırıcak gibi oldu karşıdan geliyodu uzakta değildi bende onu olduğu yöne gidiyodum ama o sol tarafımda kalıyodu birden bana koşarak geldi saldırıcıak gibi yaltı bende koöumu uzatmıştım o anlık ve tam ısırıcaktı gibiydi o anlık bend ebağırdım oda hav diye bağırdı ve yanımdan geçti gitti
Ee bu köpek niye bana saldırıcak gibi yapıp gitti yoksa saldırıcaktı ama bende bağırınca vazmı geçti acaba olabilirmi
Bu arada bende köpek gibi hav diye bağırmıştım
😁
Arada olur öyle
Nasıl arada olur öyle sanada oldumu yani
ya da sanada kaç kere saldırıcak gibi yapıp kaçan köpeklermi oldu
Çok olayım var boyle
Şaşırdım
Ama saldıran yok deme
Sen napıyon genelde saldırıcak gibi olduklarında ayağınlamı itekliyo gibi yapıyon yoksa hoştöu diyon veya bağırıyonmu napıyon
Geri havlıyorum
Her seferinde öyle yapıyon yani o zaman saldırmıyo öylemi
O zaman bende o an havladığım için saldırıdan vazgeçti heralde
Kesinlikle
Tamam teşekkürler
Bu arada profilindeki arka plandaki orman oyunun son bölümündeki orman deme yanlış değilsem :)
yok bolu dağı burası
Anladım ama oyundaki ormana çok benziyo yoksa benmi benzettim o kadar
Sence benzemiyomu
Hem resimde gerçek gibi gelmedi oyun sanki
ya da gerçeğe yakın ama oyun olduğu belli ya da bana öyle geldi yoksa oyunda bolu dağımı 😁
Kangal sürüsü
Anlamadım birden kangal sürüsü ne alaka
5 kangal saldırdı böyle def ettim
Heee anladım üff
Çok iyi herkes bağırsın köpek saldırcak gibi olduğunda
Ki bende netten bilşyodum bağırınca saldırmıyolar diye video vardı ve o günde bağırınca ve saldırmaktan vazgeçince köpek işte o günden sonra aklımda eğer saldırcak gibi olursa bağırıcam diye
Teşekkürler