Doğru değil tabii ki. Bazı cinsler dışında. Kediler belli ediyor rahatsızlığını o yüzden pek görmüyoruz onlarda ama köpekler de pek öyle yapmıyor. Hayvanlar strese giriyor. Streste her hastalığın nedeni olabilir. Sizinkisi sfenks tarzı bir kedi. Eğer vet hekim kışın giydirmelisiniz vs. dediyse tabii ki giydirin. Tüyleri yok sonuçta. Ne güneşten ne sıcaktan korunabilir, üşür de.
Bence gereksiz zaten yaratılışta buna göre dizayn edilmiştir canlılar. Evde olduğu sürece gereksiz ama dışarıda çantalsrında taşınması dah hoş olur kanısındayım. Bu tüysüz de kazak örmelisin bence.. 🤭
Allahım iyi ki gece çalışıyorum, uyumayacağım yoksa bu bakışlar tövbe bismillah 🙊
Ben çok nadir giydiriyorum o da çok çamur yağmur olduğunda. Onu da kendini ağaca sürterek çıkarıyor. Sürekli giydirilmesi evde tasma takılmasını doğru bulmuyorum. Hele o zilli tasmalar ruh hastaları takar işkence bildiğin.
Pek doğru değil ama kışın yine de içimden giydirmek geliyor hepsini. Ne kadar da tüyleri olursa olsun ben üşüyor diye düşünüyorum vicdanım rahat etmiyor