Belki dogru degil ama cok seker oluorlar 😍 Bugun yine yikiliyoruz tatliliktan ❤️
#Ivanaski

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Doğru değil tabii ki. Bazı cinsler dışında. Kediler belli ediyor rahatsızlığını o yüzden pek görmüyoruz onlarda ama köpekler de pek öyle yapmıyor. Hayvanlar strese giriyor. Streste her hastalığın nedeni olabilir. Sizinkisi sfenks tarzı bir kedi. Eğer vet hekim kışın giydirmelisiniz vs. dediyse tabii ki giydirin. Tüyleri yok sonuçta. Ne güneşten ne sıcaktan korunabilir, üşür de.
Bence gereksiz zaten yaratılışta buna göre dizayn edilmiştir canlılar. Evde olduğu sürece gereksiz ama dışarıda çantalsrında taşınması dah hoş olur kanısındayım. Bu tüysüz de kazak örmelisin bence.. 🤭
Allahım iyi ki gece çalışıyorum, uyumayacağım yoksa bu bakışlar tövbe bismillah 🙊
Ne demezsin kedi somurtkan yahu ne tatliligi 😀
Bunun doğrusu ve yanlısı olmaz ki. Sonuçta ortada kötü olan bir durum yok ☺
Ben çok nadir giydiriyorum o da çok çamur yağmur olduğunda. Onu da kendini ağaca sürterek çıkarıyor. Sürekli giydirilmesi evde tasma takılmasını doğru bulmuyorum. Hele o zilli tasmalar ruh hastaları takar işkence bildiğin.
Yok o tasmalari Burda kullanan hic kimse yok zaten gurultu kirliligi yaptigi icin. Ozel gunler haric evde giydirmek gereksiz buluorum
Cevap
34Cevap
Hahah maşallah. Kıyafet giydirilebilir sorun etmem ama uzun süre kalmamalı hareket kabiliyetleri kısıtlanmamalı çok
Star Wars'da ki Jedi ustası Yoda'ya beğenmemiş mi? 😂😂 Ciddiyete bak ya...
Bence çok tatlı oluyorlar, ben de giydiriyorum dışarı cikarken... 😌

Bu nasıl birşey tövbe bismillah uykudan uyandığımda bunu karşımda görsem korkarım. Aynı babam gibi bakıyor
😂😂
Şeker oluyorlar evet ama bunun neresi şeker allasen :))
:D öyle olsun bakalım
Hiç doğru değil ama sfenks çocuklara kışın giydirmek gerekiyor, malum cıbıl onlar:)
kedileri çok severim kıyafet olayına karşıyım ama bazılarına giydirilen kıyafetler yakşıyor... ama senin sfenks walla çok tehlikeli bakışlar atıyor... Psikolojiis umarım düzelmiştir operasyon sonrası...
Rüyama girecek yine yav, maşallah kedine.
https://www.youtube.com/embed/uU9IUUqRYz0Senin ivan çok asabi hep 😀
Yoksa mizacımı sert bilemedim😂
Ahaha birbirinizi bulmuşsunuz 🤣🤣
Pek doğru değil ama kışın yine de içimden giydirmek geliyor hepsini. Ne kadar da tüyleri olursa olsun ben üşüyor diye düşünüyorum vicdanım rahat etmiyor
Bence yanlış. Yanlış denmez aslında ama hayvanlarda komik duruyor
belli ırklar çok üşüyor ondan giydirilmeli diye biliyorum
Bizim ki çıldırıyor çıkarıyor ya ama genel olarak tatlı oluyor bence
Bize sevimli gelebilir ama onlar bizi böyle giydirseydi ne olurdu hem konuşsalar ne söyleyecekler kimbilir 😂
Sfenkslerin ihtiyacı var kesinlikle ama tüylü kedilerde yakışsa bile pek tasvip etmiyorum😄
https://www.youtube.com/embed/Xq2T0licI6MBir şey sorsam bu resimdeki hayvan kedimidir? Köpek mi?
ya da nedir.
Yıllar yormuş kediyi 😁
Ne kadar doğru olduğunu, resimdeki hayvan açıkca belli etmiş. 😂😂 Zorla giydirmişler baksanıza. Keşke birde ona sorsalardı giydirirken.
Bence doğru değil, onlar bizim palyaçolarımız değiller.
Kedi suratıyla doğru olmadığını dile getirmiş zaten bize laf düşmez
😂 Sana göre şwker olabilir ama sanki o hiç memnun değil bakışlar çok şeyler söylüyor
Hayvanlar dogal ortamlarinda guzel. Sehir hayatina alisanlarda asalak hayat yasiyor.
İş çıkar yıkayacak olana.. Yoksa tatlılıklarına tatlılık katıyor kıyafetler..
üşüyorlar onlarında canı var
O da çok beğenmiş gözlerinden okunuyor :D
Bu ne ya tovbe bismillah marsli galiba kedi:)
Bune olum dünyalı mı :D
Memur gibi kedi mi olur 😀
sende bukadar tatlı mısın :D
her hayvana yakışmıyor bence
Hayvana sormak lazım. Bak tipine hiç memnun mu
Görseldeki için kışın soğuk bölgelerde gerekli
Üşüyor kedim ondan giydiriyorm bn
Rüyama girecek bu nasıl fare böyle 😃
Bu kedi senin mi
Kıyafet giyinsinler ya bişey olmaz 😃
Bu ülkede ne doğru ki
Bence yanlış. Hayvanların doğasına aykırı.
Yakışanı giyiyorsa sorun yok 😀
Yanlış.
Çok güzel olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?