Yoksa @usemind ınkiler gibi, kuru ekmek dahil her verileni iştahla yiyiyor mu?
Keje , Eşkıya, Aysel ve sarmanı gördükten, sonra şehirde evcil hayvan besleyenlere karşı olumsuz önyargılar geliştirdim.
Onlar sizin çocuklarınız değiller, hepsinin doğasına uygun şekilde, doğada beslenip, görevlendirilmeleri gerekir. maalesef şehir hayatı herşeyin doğasını bozmuş.
*İlk fotoğrafta olan Keje, yengenizden sonra gördüğüm en güzel dişi 😆 . Yaklaşan kurt, ayı.. vs aileden olmayan hiçbir hayvana şans tanımıyor.
*İkincisi ise Eşkiya. Keje, onun yanında biraz masum kalıyor. Eşkiya, sahibi dışındaki her varlık için ciddi ölüm riski taşıyan bir erkek. Zincirinden kurtulduğunda sahibi dahil kimse onu tutamaz, çünkü çok güçlü bir hayvan ve komut filan dinlemiyor. O yüzden sürekli zincirli tutuluyor.
En alttaki güzellik ise Aysel. Kendisine ev içine girmek yasaktır. Bahçede yıldan, fare, akrep, sinek, kelebek.. vs yiyerek beslenir. Kışın evde ne varsa , bazen köpeklerin mamasını onlara çaktırmadan yer. Yazın ise sadece doğadan avlandıklarıyla beslenir. Yanında bir de sarman var, ikisi de muhteşem güzeller. Kendini sevdirme konusunda biraz çekingenler. Çünkü sahibi öyle alıştırmamış.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer